Bučkin kotek - Forum namenjen prijetnemu druženju
Pogosta vprašanjaIščiSeznam članovSkupine uporabnikov Registriraj se
Tvoj profilZasebna sporočila Prijava




Kaj mi pravi HOROSKOP
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Bučkin kotek Seznam forumov -> Klepetalni kotiček
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Bucka
Administrator foruma


Pridružen/-a: 24.09. 2011, 17:48
Prispevkov: 25606
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: 13 Mar 2016 20:50    Naslov sporočila: Odgovori s citatom




Afriški horoskop

... je razdeljen na trinajst znamenj, od katerih zadnje znamenje zajema ljudi, rojene konec decembra in začetek januarja. Horoskop odgovarja na vprašanja, ali ste skeptiki, idealisti, zmagovalci ali odlični organizatorji.

Morska ovca (6. januar – 20. januar)
Ljudje, rojeni v tem znamenju, se zavzemajo za mir, ljubezen in so zelo prilagodljivi. Pogosto se obnašajo ukazovalno in arogantno, obenem pa so perfekcionisti. Med njihovimi številnimi talenti je tudi sposobnost dobrega nastopanja.

Nebeški čolnar (21. januar – 20. februar)
Ljudje, rojeni v tem znamenju, so idealisti, ki več sanjajo kot delajo. So pustolovci, ki želijo živeti življenje po svojih pravilih in vedno iščejo nekaj novega. Stvari se hitro naveličajo, zato velikokrat stvari ne dokončajo.

Delfini ljubimci (21. februar – 20. marec)
Ljudje, rojeni v tem znamenju, so pogumni, trmasti, a včasih neodločni. Vedno bodo izpolnili svoje obljube. So zvesti, a hkrati posesivni partnerji.

Bojeviti ovni (21. marec – 20. april)
Ljudje, rojeni v tem znamenju, so bojevniki in zvesti prijatelji. Hitro vzkipijo, a se nato tudi hitro pomirijo, oprostijo in pozabijo. Čustva vedno držijo zase, zato jih je težko prebrati. So povprečni ljudje, ki jim je sreča največjega pomena.

Stari bik (21. april – 20. maj)
Ljudje, rojeni v tem znamenju, so zmagovalci in agresivni v vsem, kar počnejo. Želijo, da jih ljudje opazijo. Naloge bodo izvedli počasi, a temeljito. V enem trenutku so lahko na višku priljubljenosti, že naslednji trenutek pa potonejo v pozabo.

Razigrani dvojčki (21. maj – 23. junij)
Ljudje, rojeni v tem znamenju, so umetniške duše, ki veliko dajo na kreativnost. Manjka jim odločnosti, zaradi česar po nepotrebnem izgubljajo čas. Veljajo za občutljive duše, ki ne pozabijo krivic, ki se jim zgodijo. Privlačijo jih poklici, ki se ukvarjajo z duhovnim vidikom življenja.

Stara rakovica (24. junij – 25. julij)
Ljudje, rojeni v tem znamenju, so sanjači. Veliko časa porabijo za razmišljanje o tem, kako bi nekaj naredili, namesto da bi to dejansko izvedli. Ker so v otroštvu nagnjeni k težavam z želodcem in prebavili, morajo vse življenje skrbeti za svoje telo, jesti zdravo in telovaditi.

Izgnani lev (26. julij – 26. avgust)
Ljudje, rojeni v tem znamenju, so odlični organizatorji in pogosto nastopajo v vlogi vodje. Hitro pa se lahko zgodi, da postanejo leni in nemočni. So zelo ljubosumni. Ljudje s težavami se pogosto obračajo nanje po nasvet in uteho.

Dekle, ki igra (27. avgust – 26. september)
Ljudje, rojeni v tem znamenju, so živahni. V življenju se radi zabavajo in so vedno obdani s prijatelji. Njihovo razpoloženje se nenehno spreminja iz ene skrajnosti v drugo. So dobri organizatorji, ljubitelji lepote in izvrstni ljubimci. Če se jim zamerite, ne pričakujte, da vam bodo oprostili.

Gubudelina košara (27. september – 28. oktober)
Ljudje, rojeni v tem znamenju, so veliki skeptiki. Prijateljem ne znajo reči ne, zaradi česar se pogosto znajdejo v težavah. Pripadniki tega znamenja so rojeni lovci, kar je videti tudi v njihovih partnerski odnosih. Ko osebo osvojijo, jim pogosto zanimanje uplahne in se podajo v nov lov.

Maščevalni škorpijon (29. oktober – 25. november)
Ljudje, rojeni v tem znamenju, se bodo vedno borili za tisto, kar je prav. Ko dobro spet prevlada, se njihova borbenost ohladi. Ko postanejo bogati, vedno stremijo k temu, da bi imeli še več. Pogosto pa jim manjka ponosa.

Veliki lovec (26. november – 28. december)
Ljudje, rojeni v tem znamenju, se zlahka potopijo v bistvo stvari in v pravem času sprejemajo pravilne odločitve. Znajdejo se v vsaki situaciji. Nikoli jih ni strah neuspeha. Velikokrat se odzovejo impulzivno, zato se morajo naučiti zadržati in ne iti na vrat na nos v skrajnosti.

Kit (29. december – 6. januar)
Tradicionalno afriško leto je imelo 13 mesecev. Trinajsti mesec je bil najbolj svet od vseh mesecev. V tem mesecu so potekale mirovne slovesnosti in sklepala so se premirja med plemeni. Po izročilu so bili ljudje, ki so bili rojeni v tem obdobju vidci in vrači. Pripadniki tega znamenja naj bi svoje življenje posvetili iskanju modrosti in znanja.


Vir:
http://www.zurnal24.si/veste-kaj-ste-po-afriskem-horoskopu-clanek-265215

LP Bučka
Smile

_________________
O tem, kaj človek v bistvu je,
ni treba v dvomu biti:
V dejanjih bistvo kaže se,
kjer se ne da ga skriti!
(Ljuba Žerovc)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Bucka
Administrator foruma


Pridružen/-a: 24.09. 2011, 17:48
Prispevkov: 25606
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: 01 Jan 2017 20:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom




VELIKI LETNI HOROSKOP 2017

Kozorog (22. 12. – 20. 1.)

2017 na kratko
• Najlepši letni čas: pomlad
• Srečna barva: rumena
• Najsrečnejši kraj: na prostem
• Skrivna želja: ljubezen
Kaj pričakovati doma?
Žal moramo začeti z nekoliko slabšimi novicami (vendar bodo tudi dobre bodo sledile!) – pravo vprašanje za vas je, česa ne smete pričakovati doma... Pozabite na divjo romanco in vroče noči, saj se boste velik del leta 2017 počutili vsaj malce osamljeni. Kaj storiti? Če ste samski, pojdite v svet in spoznajte čim več prijetnih ljudi, če pa ste že v razmerju, ga poskusite malce osvežiti z nečim nepričakovanim.
Kaj pričakovati v službi/šoli?
Obljubili smo, da imamo tudi dobre novice – v službi ali šoli boste kar pokali od pozitivne energije, zato vas bodo vaši sodelavci (oziroma sošolci) začeli ceniti in vas pogosto vprašali za nasvet ali prosili za pomoč. Kako jim boste pomagali, je seveda vaša odločitev, nikar pa ne pozabite, da je dobre stvari vredno deliti z drugimi!
Denar in še več denarja
Uspeh na nekaterih drugih področjih življenja bo s seboj prinesel tudi lepo finančno nagrado. Sicer nič večjega, tako da ne boste čez noč postali milijonar, vendar pa dovolj, da si boste privoščili eno ali dve večji investiciji. Nekaj denarja bi morali zapraviti tudi za zabavo v letu 2017 – to si boste zagotovo zaslužili s trdim delom!
Dobri & slabi časi
Po precej nezanimivi zimi boste spomladi močno zacveteli – vse se bo odvijalo po vaših načrtih, sreča pa vas bo spremljala še globoko v poletne mesece. Bodite pa pazljivi v hladnejših mesecih ob koncu leta, saj boste doživeli presenečenje, ki bo temeljito spremenilo vaše življenje. Ni nujno, da bo to presenečenje slabo – držimo pesti, da bo kaj dobrega!
Najboljši prijatelji v 2017
Če bi lahko druženje omejili samo na druga zemeljska znamenja (kozorog, bik, devica), bi živeli v popolnem svetu! Ampak vsi vemo, da to ni zares mogoče, kajne? Bodite torej pazljivi ob ljudeh, ki so rojeni v drugih znamenjih, nikakor pa ne iščite samo njihovih napak – tudi vi se kdaj zmotite, ni res?

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)

2017 na kratko
• Najlepši letni čas: poletje
• Srečna barva: modra
• Najsrečnejši kraj: varno udobje doma
• Skrita želja: več spanca
Kaj pričakovati doma?
Doma se bo v 2017 kar veliko dogajalo, kar lahko včasih prinese veliko dobrega, včasih pa tudi kaj slabega. Dobra stran vsega tega je, da bodo vaši dnevi polni razburljivih doživetij, slaba pa, da boste občasno utrujeni, brez energije in tudi brez prave volje. Ne oklevajte in si občasno privoščite premor od življenja – saj ste vendarle samo človeško bitje in ne stroj ...
Kaj pričakovati v službi/šoli?
Ko bo vaše zasebno življenje cvetelo, bo služba/šola trpela – in obratno! Največji izziv leta 2017 bo za vas zato, kako uskladiti delovne/šolske obveznosti z življenjem doma. Če boste prednost dali službi ali šoli, se bo tudi družina kmalu privadila na to, če pa boste prednost dali družini, bo vaše življenje na drugih področjih občasno malce trpelo. Izbira je vaša ...
Denar in še več denarja
Ne glede na to, koliko denarja boste zaslužili v novem letu, ga nikoli ne boste imeli dovolj, da bi izpolnili vse svoje želje. Finančna situacija ne bo slaba, vendar pa boste zapravili mnogo več kot sicer, zato se boste občasno znašli v manjših težavah. Ampak v teh težjih časih boste za pomoč pač prosili družino in prijatelje – navsezadnje so v vašem življenju zato, da vam tu in tam pomagajo iz težav, ni res?
Dobri & slabi časi
Dobra novica je, da se vam obeta veliko dobrih časov. Slaba novica pa je, da bodo prišli tudi slabi časi. Življenje na začetku leta bo precej zahtevno, ko pa se enkrat končno začne poletje, bodo vse pretekle skrbi pozabljene. Uživajte v poletju, kar se le da – ne bo trajalo večno. In ko se enkrat konča, bo to s seboj prineslo tudi nekoliko nenavadne skrbi.
Najboljši prijatelji v 2017
Zagotovo drugi vodnarji, vendar pa se boste njihove stalne družbe občasno tudi naveličali, zato si boste zaželeli tudi nekaj novih ljudi v svojem življenju. Poiščite jih med zemeljskimi znamenji (biki, devicami in kozorogi), saj vam bodo znali pokazati novo dimenzijo življenja in stvari, za katere se je vredno boriti!

Ribi (19. 2. – 20. 3.)

2017 na kratko
• Najlepši letni čas: poletje
• Srečna barva: zelena
• Najsrečnejši kraj: eksotična lokacija daleč, daleč stran
• Skrita želja: spremeniti preteklost
Kaj pričakovati doma?
Ste pa rojeni pod srečno zvezdo, kaj? Če ste v predanem razmerju, vas čaka veliko vročih noči (pa ne le poleti, temveč skozi vse leto). Kaj pa čaka tiste, ki ste samski? Precej podobne zadeve, le da lahko pričakujete več kot enega ljubimca. Poredno leto, ni kaj! Dobro se boste razumeli tudi z mlajšo in starejšo generacijo v družini, zato bo vaš dom v letu 2017 končno tudi vaše varno zatočišče.
Kaj pričakovati v službi/šoli?
Le kdo potrebuje uspeh v službi ali šoli, če pa mu življenje bogatita ljubezen in prijateljstvo? Če morda še ne verjamete v to, raje začnite, saj bo v letu 2017 vaše delovno/študijsko življenje precej trpelo, pa to ne le občasno, zato boste kasneje, ko boste poskusili popraviti pretekle napake, potrebovali ogromno energije. Na srečo ste dovolj sposobni, da se vam to vseeno ne bo treba pretirano potruditi. Brez skrbi, do leta 2018 bo spet vse v najlepšem redu!
Denar in še več denarja
Ker bodo v vašem delovnem/študijskem življenju občasne težave, najbrž tudi financam ne bo kazalo prav dobro, kajne? Ni res! Kljub vsem težavam bo vaše finančno stanje najbrž precej boljše kot leto poprej, za kar boste lahko hvaležni nepričakovanemu (in nekoliko skrivnostnemu) novemu viru dohodka.
Dobri & slabi časi
V zimskih dneh boste precej uživali, posledice tega brezskrbnega užitka pa se bodo žal poznale v zgodnji pomladi. Od pomladi na splošno ne pričakujte preveč – raje počakajte na poletje, saj bo poletje 2017 morda eno najboljših poletij vašega življenja. Jesen bo spet bolj kisla, ampak zakaj bi se sedaj obremenjevali s tem? Pred vami je še veliko lepih mesecev ...
Najboljši prijatelji v 2017
Med ženskimi prijatelji se boste zagotovo najbolje ujeli z drugimi vodnimi znamenji (rakicami, škorpijonkami in ribami), med moškimi prijatelji pa se boste najbolje ujeli z biki in levi. Z večino drugih znamenj ne boste ravno živeli v popolni harmoniji, vendar večjih težav ne bi smelo biti!

Oven (21. 3. – 20. 4.)

2017 na kratko
• Najlepši letni čas: zima
• Srečna barva: bela
• Najsrečnejši kraj: kjerkoli v družbi družine
• Skrita želja: spoštovanje nekoga, ki ga občudujete
Kaj pričakovati doma?
Večinoma smeh, občasno pa tudi solze, vendar bodo tudi to solze veselja in ne žalosti, zato se nimate ničesar bati! Razmerje z vašim partnerjem/partnerko se bo še poglobilo, hkrati pa boste v njem našla nepričakovano svežino, zaradi katere bosta povsem zadovoljena (tako čustveno kot tudi telesno). Če ste trenutno še samski, obstaja velika možnost, da boste srečali nekoga, ki vam bo pošteno zatresel svet! Sicer vajino razmerje ne bo trajalo zelo dolgo, ampak nikar ne pozabite, da so kratke romance včasih najbolj sladke ...
Kaj pričakovati v službi/šoli?
Dolgčas! Novo leto v vaše vsakdanje življenje ne prinaša prav veliko sprememb, kar pa je lahko tudi dobra novica. V službi/šoli ne boste ravno blesteli, ampak boste vseeno učinkovito opravili z vsemi obveznostmi, nato pa se posvetili stvarem, ki vas zares veselijo. Življenje se ne vrti le okoli dela!
Denar in še več denarja
Hja, morda bi bilo najbolje, da ta del horoskopa kar preskočite ... Ne? Ste še vedno tu? No prav, pa poglejmo, kaj prinaša leto 2017 v finančnem smislu – večkrat boste naleteli na finančne težave, vendar se lahko temu v večji meri izognete, če začnete že sedaj varčevati. Malce dolgov si boste sicer vseeno nabrali, ampak saj se nikamor ne mudi, ni res? Saj jih lahko odplačate tudi v letih 2018, 2019 ali celo 2020 ...
Dobri & slabi časi
Izkoristite vsak prečudovit zimski dan, saj ostali letni časi za vas ne bodo tako prijetni. Saj ne bodo tako slabi – le dolgočasni in povprečni bodo. Ampak to je odlična priložnost, da se končno lotite tistega velikega projekta, ki ga načrtujete že nekaj let ... Če projekt izpeljete, še preden se začne jesen, vas bodo zadnji meseci leta morda spet močno pozitivno presenetili.
Najboljši prijatelji v 2017
Ljudje, ki so rojeni v znamenju strelca, vam bodo najbrž naklonjeni, prav tako tudi tisti, ki so rojeni v znamenju raka, vendar z nekaj omejitvami – ne razkrijte jim preveč o sebi, saj boste to morda obžalovali. Ne bodo vas izdali, vas bodo pa morda nehote prizadeli. Tudi z levi in drugimi ovni se boste večino časa prav lepo razumeli.

Bik (21. 4. – 20. 5.)

2017 na kratko
• Najlepši letni čas: pomlad
• Srečna barva: oranžna
• Najsrečnejši kraj: nekje na toplem
• Skrita želja: zamenjava službe
Kaj pričakovati doma?
Leto 2017 bo prineslo dobro in slabo, na srečo pa bo dobrega precej več kot slabega. V preteklosti ste bili pri domačih opravilih večkrat preobremenjeni, v novem letu pa se bo to spremenilo, saj se bodo ostali družinski člani začeli zavedati, da lahko tudi oni prispevajo svoj delež. Čeprav se vam bo zdelo, da bi to morali narediti že zdavnaj, se jim vseeno zahvalite. Saj veste – vljudnost stane malo, prinaša pa veliko!
Kaj pričakovati v službi/šoli?
Kot bik ste včasih malce nemirni, kar je verjetno tudi razlog, da v službi/šoli zadnje čase niste prav srečni. Nikar se tega ne ustrašite, saj je povsem normalno, da se tu in tam naveličamo svojih življenj. Vprašanje pa je, kaj boste glede tega naredili? Boste vztrajali in upali, da občutki dolgčasa, utrujenosti in nemotiviranosti nekoč izginejo? Ali pa boste vzeli vajeti v svoje roke in nekaj spremenili? Nikoli ni namreč prepozno za spremembe ...
Denar in še več denarja
Le kdo se lahko danes pohvali z veliko denarja? Večina ljudi zagotovo ne, zato tudi vi ne bodite preveč depresivni, če imate denarja dovolj samo za to, da pokrijete vse običajne življenjske stroške. Denar se da prihraniti tudi tako, da vedno iščete dobre trgovske ponudbe in optimizirate vse svoje redne stroške. Ali mora biti temperatura vašega doma tudi pozimi vedno čez 25 stopinj Celzija?
Dobri & slabi časi
Zime ne marate preveč (razen občasnega vikenda na smučeh in zabave ob grajenju snežakov) in tudi ta zima vam ne bo preveč všeč. Potrudite se, da preživite vse mrzle, temne in dolgočasne dni, saj vas spomladi čaka nekaj zares odličnih novic! Tudi poletje ne bo slabo, jesen pa bo ... pač deževna, kot običajno.
Najboljši prijatelji v 2017
V preteklem letu ste zagotovo naredili nekaj lepega, saj vas v letu 2017 čakajo odlični odnosi s praktično vsemi ljudmi, s katerimi boste delili delček življenja. Še posebej prijazni bodite do devic in drugih bikov, saj vam bodo v življenju pomagali najti stvari, ki so zares pomembne. Stvari, kot so denimo pravo prijateljstvo, skrb za zdravje in pomoč drugim ljudem ...

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

2017 na kratko
• Najlepši letni čas: jesen
• Srečna barva: rdeča
• Najsrečnejši kraj: v službi
• Skrita želja: da se končno znebite ogabne razvade
Kaj pričakovati doma?
Vaša družina bo večino časa funkcionirala povsem v redu (z občasnimi izbruhi jeze seveda, ampak tega ste tako ali tako že vajeni), ko pa bo kaj šlo narobe, boste za povzročanje nepotrebnega stresa žal krivi prav vi. Ne sodite napak drugih preostro – tudi vi imate namreč napake, ki motijo druge! Če ste trenutno še samski, zgrabite priložnost za ljubezen, ko se bo prikazala. In prikazala se zagotovo bo, le potrpežljivi morate biti!
Kaj pričakovati v službi/šoli
Preprosto povedano: uspeh za uspehom! V začetku leta 2017 se bo v vaši glavi preprosto vse poklopilo, tako da boste zelo dobro razumeli, kako stvari potekajo v službi ali šoli. Zaradi tega boste – ne da bi za to morali kaj bolj garati – dosegali veliko boljše rezultate, zato maksimalno izkoristite to obdobje, saj žal ne bo trajalo večno. Potem boste morali le še bolj garati, da zadržite pridobljeno spoštovanje...
Denar in še več denarja
Najbrž menite, da uspeh pri delu vedno prinese tudi finančno nagrado, kajne? Žal se motite – vsaj v vašem primeru ne bo tako. Kako pa si boste brez dodatnega denarja lahko privoščili tisto potovanje v tujino, o katerem sanjate že nekaj mesecev? Morda pa bi se res morali znebiti tiste vaše razvade in tako prihranjen denar porabiti za nekaj, kar vas bo zares razveselilo.
Dobri & slabi časi
Na dobre stvari je vredno čakati, ni res? Veseli nas, da mislite tako, saj boste na najboljše obdobje leta 2017 morali čakati vse do jeseni. Tudi pred tem vaše življenje ne bo ravno grozno, vendar pa žal tudi ne bo nič tako posebnega, da bi si to zapomnili za celo življenje. Pripravite se torej na nekaj izzivov v prvi polovici leta, ob koncu poletja pa se bo vaše življenje počasi začelo prevešati v divjo in zabavno avanturo!
Najboljši prijatelji v 2017
Z izjemo zračnih znamenj (dvojčka, tehtnica, vodnar), ki vas bodo popolnoma razumela, pri sklepanju ali vzdrževanju prijateljstev z drugimi znamenji pogosto ne boste imeli take sreče. Vendar pa vam zaradi tega ni treba preveč skrbeti, saj vam bodo »zračni prijatelji« ponudili ogromno doživetij – pa če si jih boste želeli ali pač ne! Zvezde namigujejo tudi na prihod skrivnostne škorpijonke, ki bo za nekaj časa razsvetlila vaše življenje, nato pa ga za nekaj časa tudi malce pokvarila. Držimo pesti, da bo prvega več!

Rak (21. 6. – 22. 7.)

2017 na kratko
• Najlepši letni čas: poletje
• Srečna barva: črna
• Najsrečnejši kraj: kjerkoli razen v službi
• Skrita želja: da se končno uprete svoji družini
Kaj pričakovati doma?
Mešanico vsega ... Nekaj bo solz, nekaj veselja, nekaj jeze, nekaj dolgčasa, pa tudi še marsikaj drugega se lahko zgodi! Prav zares, to leto bo ponudilo skorajda za celo življenje različnih izkušenj, zato poskrbite, da se boste iz njih nekaj naučili, ne pa jih takoj pozabili, ko minejo. Morda boste vpleteni v spor z žensko pripadnico vaše družine, ki pa ga boste sčasoma zgladili, če bosta obe strani povsem odkriti druga do druge.
Kaj pričakovati v službi/šoli?
Čudovito se boste razumeli s sodelavci/sošolci, vendar bo to slaba tolažba za neprijetne trenutke, v katerih vam bo oseba na višjem položaju grenila življenje. Ali veste, kako se ravna s takimi nadležneži? Najbolje je, da jih ignorirate in ne pokažete prizadetosti, pa bodo sčasoma odnehali. Do takrat pa delajte bolj trdo kot kadarkoli poprej, da se izognete vsem morebitnim nevšečnostim.
Denar in še več denarja
Verjamete v čudeže? Zvezde očitno verjamejo, saj pravijo, da boste v svoje roke morda dobili manjše bogastvo (ne veselite se preveč – gre za MANJŠE bogastvo), vendar vsekakor dovolj veliko, da vam omogoči, da končno začnete delati na tistem vašem skrivnem projektu. Pssst, mi vas ne bomo izdali prav nikomur, obljubimo! Če ste pametni, se tudi sami ne boste izdali, saj vas lahko to drago stane!
Dobri & slabi časi
Najpomembnejše bo poletje, kaj pa drugega? Že od nekdaj obožujete poletje in tudi letos vas ne bo razočaralo! Pred tem boste sicer morali preživeti nekaj bolj turobnih mesecev zime in pomladi, ki bodo prinesli številne izzive, vendar nič resnega in nič tako zahtevnega kot tisto, kar vas čaka jeseni... Nikar ne pozabite, da so izzivi pogosto dobra stvar, saj nam omogočijo, da rastemo in se učimo!
Najboljši prijatelji v 2017
Ognjena znamenja (oven, lev in strelec) vas bodo nenavadno privlačila, pa tudi vi njih, zato zagotovo obstaja možnost divje romance ali pa vsaj lepega prijateljstva, če nove romance trenutno ne iščete. Tudi drugi raki bodo z vami ravnali lepo, hkrati pa se boste od njih v letu 2017 naučili kar nekaj koristnih stvari. To novo znanje uporabite tako, da boste še poglobili odnos z vašimi že obstoječimi prijatelji.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

2017 na kratko
• Najlepši letni čas: jesen
• Srečna barva: rjava
• Najsrečnejši kraj: postelja (v družbi druge osebe)
• Skrita želja: novi prijatelji
Kaj pričakovati doma?
Dobri časi se vam obetajo! V letu 2017 boste svojemu partnerju/partnerki zagotovo pokazali, kako močno lahko levi rjovete v spalnici. Če ste trenutno samski, bo to idealna priložnost, da svoje »rjovenje« pokažete osebi, ki jo skrivoma občudujete že dlje časa. Sicer se ta oseba morda ne bo izkazala za tako popolno, kot ste menili, pa nič zato! Se boste pa vsaj naučili nekaj pomembnega glede ljubezni in razmerij.
Kaj pričakovati v službi/šoli?
Trdo delajte, pa vam bo v službi ali šoli šlo dobro od rok. Lenarite, pa boste hitro naleteli na resne probleme, ki bodo negativno vplivali tudi na vaše zasebno življenje. Se še spomnite, kako navdušeni ste bili nad vsakodnevnimi delovnimi obveznostmi pred nekaj leti? Poskusite spet najti to navdušenje, pa vam obljubimo, da boste v letu 2017 zjutraj zelo radi vstajali, ko bo treba v službo ali šolo ...
Denar in še več denarja
V prvi polovici leta boste uspeli privarčevati nekaj denarja, zato lahko počasi že začnete razmišljati o tem, kako bi ga poleti in jeseni porabili. A bodite pazljivi - če se boste s prihranjenim denarjem preveč bahali, boste pritegnili pozornost napačnih ljudi, ki bodo najprej pridobili vaše zaupanje, nato pa vas hitro izdali, ko bodo dobili, kar si želijo.
Dobri & slabi časi
Večino leta ne bo ne posebej dobrih, ne posebej slabih trenutkov (razmislite torej o tem, kako boste preganjali dolgčas), ko pa se enkrat začne jesen, se bo začelo tudi novo poglavje vašega življenja – dobro poglavje, ki se ga boste radi spomnili do konca svojih dni. Le kdo si drzne reči, da je jesen zmeraj depresivna?
Najboljši prijatelji v 2017
Pogosto se zapletete v manjše spore z drugimi levi, letošnje leto pa bo povsem drugačno – z večino drugih levov se boste namreč čudovito razumeli. Tudi vodna znamenja (rak, škorpijon in ribi) vam bodo polepšala marsikateri dan, vendar njihove prijaznosti nikar ne jemljite za samoumevno, saj jih boste tako hitro spodili stran. Bik moškega spola vas bo naučil pomembne življenjske lekcije, čeprav ga že od samega začetka poznanstva ne boste marali.

Devica (23. 8. – 22. 9.)

2017 na kratko
• Najlepši letni čas: zima
• Srečna barva: rožnata
• Najsrečnejši kraj: kjerkoli v družbi družine
• Skrita želja: da bi imeli nekaj dni samo zase
Kaj pričakovati doma?
Odlično se ne boste razumeli le s svojim partnerjem/partnerko, temveč tudi s celotno družino, zato lahko pričakujete veliko ustvarjenih lepih spominov. Če ste trenutno samski, se bo pojavila priložnost za romanco s tujcem/tujko – samo od vas bo odvisno, če želite to romanco razviti v resno razmerje. Za konec še največja novica: v letu 2017 vas bo morda zamikalo, da bi našli nov dom ...
Kaj pričakovati v službi/šoli?
Ker bo vaše družinsko življenje cvetelo, najbrž ne gre pričakovati, da bo tako tudi v službi/šoli, kajne? Pa gre! Tudi za delo/študij boste odlično razpoloženi, vendar uspeh ne bo prišel kar sam od sebe – zanj se boste morali pošteno potruditi! Zaradi garanja boste občasno brez energije in prave motivacije, vendar vas bodo novi uspehi kmalu vrnili na stara zmagovita pota.
Denar in še več denarja
Dobro finančno načrtovanje bo prineslo lep znesek privarčevanega denarja za poletne avanture, vendar se boste morali upreti skušnjavi, da bi v mesecih pred poletjem vsega zapravili za stvari, ki jih v resnici ne potrebujete. Morda boste imeli celo srečo pri loteriji, vendar ne pričakujte ogromnega bogastva – če boste kaj zadeli, bo to ravno dovolj za okusno večerjo v dobri restavraciji. Pa saj vsi vemo, da so majhne stvari tiste, ki v življenju prinašajo največjo srečo, kajne?
Dobri & slabi časi
V letu 2017 vas čaka ogromno dobrih in precej manj slabih časov ... Največ dobrega lahko pričakujete pozimi (na začetku leta) in poleti, tistih nekaj dni, ko vam življenje ne bo najbolj naklonjeno, pa bo prišlo v zgodnji pomladi in pozni jeseni. Vsekakor pa bo leto kot celota zelo prijetno, nikar pa ne pričakujte velikih življenjskih sprememb, saj boste morda razočarani.
Najboljši prijatelji v 2017
Ljudje, ki so rojeni v znamenjih tehtnice in vodnarja vam bodo v letu 2017 prinesli največ veselja, dobro pa se boste razumeli s praktično vsemi. Morda bodite malce previdni le ob drugih devicah – kot najbrž že veste, lahko vaše močne volje hitro privedejo do spora in tako povzročijo nepotrebno napetost v odnosih.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)

2017 na kratko
• Najlepši letni čas: pomlad
• Srečna barva: siva
• Najsrečnejši kraj: kjerkoli so drugi ljudje
• Skrita želja: nove izkušnje v spalnici
Kaj pričakovati doma?
Čeprav doma običajno najdete dovolj dela in zanimivih aktivnosti, boste v novem letu morda kdaj občutili pravi dolgčas. Zakaj? Morda zaradi tega, ker bodo ljudje, s katerimi živite, večino časa zelo zaposleni. Kaj pa, če si tudi vi najdete nov hobi? Zvezde razkrivajo, da bo najboljša izbira za 2017 nekaj kreativnega ...
Kaj pričakovati v šoli/službi?
Našli boste način, da v službi/šoli postanete veliko bolj učinkoviti kot sicer, zato boste tedne preživeli precej bolj sproščeni, pa tudi več prostega časa boste imeli na voljo. Morda boste dobili tudi novega šefa (ali učitelja), ki ga boste imeli precej raje kot prejšnjega. Pravzaprav vam bo celo tako všeč, da se boste z njim po nekaj mesecih celo spoprijateljili ...
Denar in še več denarja
O da, morda se vam obetajo lepi časi! Poleg majhne povišice spomladi boste naleteli tudi na odlično finančno priložnost, ki vam lahko prinese lep dobiček. Poudarek na besedi ''lahko'', saj niti zvezde na vedo natanko, kako dobro se bo naložba obrestovala. Sledite svojemu občutku in se odločite sami, ali ste pripravljeni tvegati.
Dobri & slabi časi
Zima bo malce zaspana in dolgočasna (nič novega torej!), ko pa se v zgodnji pomladi začne prebujati narava, se boste prebudili tudi vi! Marec in april boste najbrž še posebej uspešna, pa tudi v poletnih mesecih vas čakajo dobri časi. Jesen je še daleč stran, zato se zaenkrat ne obremenjujte z njo. Lahko pa pričakujete, da bo prinesla tudi nekaj zahtevnih izzivov ...
Najboljši prijatelji v 2017
Device in druge tehtnice vas bodo v letu 2017 pogosto osrečevale, vendar obstaja tudi nevarnost, da boste radikalno spremenili svoje življenje in s tem odgnali tudi kar nekaj drugih prijateljev, če jim dovolite, da preveč vplivajo na vas. Vodna znamenja (rak, škorpijon in ribi) vam bodo v veliko pomoč v delovnem življenju.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)

2017 na kratko
• Najlepši letni čas: jesen
• Srečna barva: srebrna
• Najsrečnejši kraj: v objemu ljubimca/ljubimke
• Skrita želja: tvegati vse, kar imate
Kaj pričakovati doma?
Če je bilo zadnje leto malce dolgočasno v ljubezni in vsem, kar ljubezni pritiče, bo to leto prava eksplozija romantičnih čustev! Če ste že v resnem razmerju, je povsem možno, da se bosta s partnerjem/partnerko odločila narediti naslednji velik korak v vajinem razmerju, če pa ste zaenkrat še samski, hitro kupite nove rjuhe, saj bo vaša spalnica deležna pogostih obiskov.
Kaj pričakovati v službi/šoli?
V službi/šoli vam bo šlo v redu – ne tako v redu, da bi bili strašno ponosni nase, vendar tudi ne tako slabo, da bi se morali česa bati. Občasne napake vam bodo sicer zagrenile kak dan, vendar se nikar ne sekirajte preveč, saj bodo slabi časi hitro minili. Če bi se radi bolje razumeli s šefi (ali učitelji), boste morali pač spremeniti svoj odnos do dela. Navsezadnje se le trudijo, da bi iz vas potegnili najboljše ...
Denar in še več denarja
Z denarjem boste občasno na tesnem. Nič resnega, zato nikar ne razmišljajte o garažni razprodaji vseh svojih stvari, je pa vsekakor res, da boste z denarjem morali biti malce bolj previdni, kot ste bili doslej. Le priznajte, da včasih denar zapravljate za nepotrebne stvari, nato pa se pritožujete drugim, kako slaba je gospodarska situacija dandanes in kako gre vse skupaj k vragu! Nikoli ne pozabite, da ste vi sami gospodar svojega življenja.
Dobri & slabi časi
Začetek leta bo za vas občasno težak, ampak stanje se bo postopoma obrnilo na boljše, tako da boste do poletja že pošteno dobro razpoloženi. Ko se začne jesen, se vam bodo začele dogajati tudi zares lepe stvari, zaradi katerih se boste počutili, kot da ste najsrečnejši človek na svetu. Konec leta 2017 vas bo žal pahnil nazaj v realnost, ampak jesen 2017 vam bo za vedno dala vedeti, kako čudovito je življenje lahko!
Najboljši prijatelji v 2017
Lepe možnosti imate, da sklenete dobra prijateljstva z zračnimi (dvojčka, tehtnica, vodnar) in vodnimi (rak, škorpijon, ribi) znamenji, žal pa so kar precejšnje možnost tudi, da odnose s temi znamenji pošteno poslabšate. Poskusite biti čim bolj spoštljivi, sproščeni in pozorni, ko pa to ne bo šlo, nekaj ur ali kar cel dan preživite v družbi s samim seboj in se poglobite vase. Tega običajno sicer ne počnete radi, ampak včasih je dobro poskusiti kaj novega!

Strelec (23. 11. – 21. 12.)

2017 na kratko
• Najlepši letni čas: poletje
• Srečna barva: rdeča
• Najsrečnejši kraj: kjerkoli ste lahko ponosno samostojni
• Skrita želja: vrnitev v otroštvo
Kaj pričakovati doma?
Brez skrbi, vaš dom bo v letu 2017 pravi varen pristan (kot je tudi vedno bil), vseeno pa lahko pričakujete občasen spor z starejšim članom družine. Če ste samski, boste v novem letu deležni precej pozornosti nasprotnega spola, če pa ste že v razmerju, pričakujte nekaj vročih noči s partnerjem/partnerko, predvsem v začetku leta. Navsezadnje se je pozimi treba dobro ogreti, kajne?
Kaj pričakovati v službi/šoli?
Vsi tisti, ki še vedno hodite v šolo ali se izobražujete kje drugje, boste veseli leta 2017. Vaše ocene in rezultati bodo boljši, ampak ne bodite preveč važni glede tega, saj se vam hitro lahko zgodi, da boste padli na dno. Tudi strelci z redno službo lahko pričakujete dobre rezultate, nikar pa ne upajte na napredovanje, ki si ga želite, saj vaši šefi še vedno ne bodo povsem zadovoljni s poslovanjem podjetja, čeprav bi se naj gospodarska kriza po mnenju nekaterih že nehala ...
Denar in še več denarja
V začetku leta nikar ne zapravite preveč, saj bodo v tem primeru vaše finance kasneje zelo trpele. Lep kupček denarja (ali zelo drago darilo) boste dobili ob pomembnem mejniku v vašem življenju, vendar to ne bo dovolj za dolgotrajno razkošno življenje, saj boste veliko denarja zapravili za stvari, ki jih potrebujete praktično vsak dan. Odprtje hranilnega računa sploh ni slaba ideja, vendar nanj mesečno nikar ne polagajte preveč denarja, saj bo v tem primeru močno trpelo vaše vsakodnevno življenje.
Dobri & slabi časi
Prvi meseci novega leta bodo čudoviti, sledilo jim bo nekaj vsakdanjih, stresa polnih mesecev, nato pa se lahko spet veselite, saj prihajajo najlepši časi! Že od nekdaj ljubite poletje in letošnje poletje vas zagotovo ne bo razočaralo. Decembrski prazniki 2016 so bili čudoviti, kajne? Čim bolje si jih zapomnite, kajti prazniki 2017 še zdaleč ne bodo tako lepi. Nič groznega se vam ne bo zgodilo, brez skrbi, je pa res, da boste potrebovali nekaj podpore prijateljev in družine.
Najboljši prijatelji v 2017
Najboljši prijatelji strelcev v letu 2017 bodo (fanfare, prosimo!): praktično vsa znamenja z morebitno izjemo tistih, ki so rojeni v znamenjih raka ali rib. Levi in dvojčki vam bodo pomagali prebroditi hude čase, kozorogi pa vas bodo naučili pomembne lekcije, ki vas bo morda za vedno spremenila.


Vir: TOP SHOP spletne strani

LP Bučka
Smile

_________________
O tem, kaj človek v bistvu je,
ni treba v dvomu biti:
V dejanjih bistvo kaže se,
kjer se ne da ga skriti!
(Ljuba Žerovc)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Bucka
Administrator foruma


Pridružen/-a: 24.09. 2011, 17:48
Prispevkov: 25606
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: 06 Mar 2017 21:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom





Pripadnice katerih znamenj zodiaka so najboljše žene


Se kmalu poročite? Ali pa ste šele nedavno začeli novo zvezo, vendar zaenkrat kaže dobro, da boste v njej tudi ostali? V vsakem primeru vas verjetno zanima, če je vaša izbranka prava izbira za poroko … Po drugi strani pa, če ta članek bereš kar sama, bi te utegnilo zanimati, kaj o tvojih zakonskih lastnostih predvideva horoskop.
Berite dalje, razkrivamo, katera znamenja zodiaka predstavljajo najboljše žene – in katera niti ne ...


Kozorog (22. 12. – 20. 1.)
Če si želite podobo popolne žene iz filmov in revij, kozoroginja verjetno ni najbolj prava izbira za vas. Ne gre za to, da ne bi bila sposobna ustvariti mirnega, ljubečega doma za svojo družino, to ji gre namreč odlično od rok, dejstvo pa je, da zna biti precej trmasta in vztrajna, zato življenje z njo ne bo vedno enostavno. Obenem je tudi izjemno samostojna in ima bojevit značaj, zato bo resnično preizkušala vaše potrpljenje.
A po drugi strani je kozoroginja izjemno zvesta in vam bo vedno stala ob strani, zato vam ne bo treba skrbeti, da bi vas zapustila, ko nastopijo težki časi. Pazite le, da je ne prizadenete - če boste to storili prevečkrat, bo namreč postala hladna, odsotna in brezčutna. Na prvi pogled je morda res videti trdoživa, a globoko v sebi je precej ranljiva, zato morate vedno paziti na njena čustva.
Končna razsodba
Ni ravno podoba popolne žene, a če imate dovolj potrpljenja in takta, bo odlična življenjska sopotnica.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)
Če hodite z vodnarko, morda niste povsem prepričani, če si z njo resnično želite preživeti preostanek svojega življenja - pogosto namreč niso preveč navdušene nad dolgoročno zavezo, vi pa se ob tem lahko počutite, kot da vas preprosto nima dovolj rada, da bi se z vami ustalila. A resnica je precej drugačna - vodnarke se pač rade prepričajo, da so našle pravo osebo, še preden se ji zavežejo na dolgi rok.
Vodnarka je običajno prijazna in vedno pripravljena na nova doživetja, zato je pomembno, da poskrbite, da vajino življenje ne postane rutina - v nasprotnem primeru se vas lahko naveliča in začne iskati nekaj novega. Zaradi tega lahko postane nezanesljiva življenjska partnerka, kar pa je verjetno zadnje, kar si želite.
Končna razsodba
Če lahko poskrbite, da je srečna in da je vajino življenja zanimivo, vaju čaka čudovito popotovanje - v nasprotnem primeru pa raje obupajte že kar zdaj.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)
Če si želite zakona, ki je videti kot tisti v romantičnih filmih, se poročite z ribo. Ribe namreč resnično verjamejo v ljubezen in so prepričane, da je zakon skorajda čudežna stvar, za katero se je vredno boriti. Nikoli ne bo obupala, ne nad vami in ne nad zakonom, ne glede na to, kaj se zgodi - a tega dejstva nikakor ne bi smeli izkoriščati. Res traja dolgo, da izgubite naklonjenost ribice, a ko greste enkrat predaleč, bo sebe brez pomisleka postavila na prvo mesto.
Če se poročite z ribo, morate biti pozorni tudi na njeno potrebo po zasebnosti in biti potrpežljivi z njenimi malimi kapricami - če vam to uspe, bo v vaš dom resnično prinesla čarobno vzdušje ter ustvarila ljubeče, spodbudno okolje za vas in za vašo družino.
Končna razsodba
Če želite zakon, ki ste ga videli v romantičnih filmih, se poročite z ribo - a bodite pripravljeni na spopade z njenimi kapricami.

Oven (21. 3. – 20. 4.)
Ženske, rojene v znamenju ovna, so načeloma odlične žene, saj z veseljem podpirajo svoje može, a tudi to ima svojo ceno. Želijo si uspešnega moža, za to pa so pripravljene storiti karkoli - tudi, če ga morajo malce potisniti iz njegove cone udobja. To je seveda lahko dobro (prav vsi občasno potrebujemo nežen dregljaj v pravo smer), a če je ženska preveč ambiciozna, je to za moškega lahko tudi precej težka preizkušnja.
Ovnica verjetno ni najboljša izbira za moškega, ki pričakuje, da bo njegova žena posedala doma in ga čakala - je namreč energična, aktivna, živahna, želi imeti vse in se ni pripravljena odpovedati svojim sanjam. Nikakor ne bo zanemarjala svojih obveznosti ali vajinega zakona, vendar pa bo obenem imela tudi svoje lastno življenje.
Končna razsodba
Zagotovo odlična izbira za ženo - a le, če boste sposobni prenesti njeno močno osebnost.

Bik (21. 4. – 20. 5.)
Če se nameravate poročiti z bikico, ste morda prepričani, da boste dobili odlično gospodinjo, ki bo vaš dom spremenila v najbolj idilično stvar na svetu. A verjetno boste precej razočarani, saj vaša bodoča izbranka ni ravno to, kar pričakujete. Brez skrbi, o njeni ljubezni do vas in do vajinih otrok ne bo nikdar nobenega dvoma, a pred seboj bo imela tudi številne druge cilje.
Finančna varnost ji je zelo pomembna in če je ne boste priskrbeli vi, bo zanjo poskrbela sama - pri tem pa ne bo preveč pozornosti namenjala vašim čustvom. Bikica je tudi zelo neodvisna - včasih morda celo malce preveč neodvisna, da bi ustrezala klasični podobi popolne žene, a če ste pravi zanjo, vam bo zvesta in ljubeča spremljevalka do konca vaših dni.
Končna razsodba
Ni ravno tisto, kar si predstavljate kot popolno ženo, a če ste iz pravega testa, vama bo zagotovo uspelo.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)
Na prvi pogled morda ni videti kot tip za poroko - a ko se bo enkrat zaljubila, boste presenečeni nad tem, kako dobra žena je! A imejte v mislih, da poroka ne bo spremenila njenega karakterja: še vedno bo malce divja, malce nora in včasih malce naporna. Življenje z dvojčico ni prav nikoli dolgočasno, kar bo zagotovo popestrilo vaše dni.
Dvojčice se na pravo osebo zelo močno navežejo, obenem pa v razmerju, v katerem se počutijo dobro, postanejo občutno bolj mirne. In če si je izbrala vas, ste na to dejstvo lahko zelo ponosni: dvojčice se namreč le redno sprijaznijo z manj, kot si zaslužijo.
Končna razsodba
Da, da in še enkrat da - vaša dvojčica bo odlična žena, čeprav na prvi pogled morda ni videti tako.

Rak (21. 6. – 22. 7.)
Ženske, rojene v znamenju raka, so tiste, na katere najprej pomislite, ko se spomnite na podobo popolne žene: so ljubeče, zveste, materinske, potrpežljive in predane tradicionalnim vrednotam. Če si želite zakona, kot so ga imeli vaši starši ali celo stari starši, je to prava ženska za vas.
A nikar ne mislite, da bo vse tako enostavno - resda je polna ljubezni in razumevanja, a obenem pričakuje tudi, da jo boste ščitili in zanjo skrbeli. Vse to je sicer sposobna početi tudi sama, vendar vseeno želi, da tudi vi igrate svojo vlogo in opravite svoj del dela. Če vam bo uspelo izpolniti njena pričakovanja, boste vse do konca svojih dni lahko uživali v ljubečem, zdravem zakonu.
Končna razsodba
Rakica je podoba popolne žene - a le, če ste tudi vi podoba popolnega moža. Poskrbite za svoje naloge in šlo vama bo odlično!

Lev (23. 7. – 22. 8.)
Če ste se poročili z levinjo (ali če o tem razmišljate) in vas preveva občutek, da ni najbolj popolna žena, imamo za vas slabe novice - verjetno ji preprosto ni dovolj mar za vas. Če bi bila namreč resnično zaljubljena v vas, bi vsekakor poskrbela, da je popolna žena - in levinjam njihovi načrti le redko ne uspejo.
Levinja je močna in privlačna, obenem pa vedno z veseljem podpre tudi ambicioznega soproga. Ima dovolj energije za vse, kar ji prinese življenje, obenem pa je samostojna in se ne boji sprejemati odločitev - če se je torej odločila, da preostanek življenja preživi z vami, to tudi resno misli.
Končna razsodba
Levinja je lahko čudovita žena, če ste pravi moški zanjo - sploh, če iščete nekoga, ki vas ne bo nenehno dušil.

Devica (23. 8. – 22. 9.)
Če ste v zvezi v devico in se vam zdi, da je malce hladna, brez skrbi - stvari so v resnici ravno obratne. Morda se zdi nekoliko odsotna in ne zelo strastna, vendar pa je obenem tudi izjemno skrbna, zanesljiva in zvesta. Device so tudi zelo inteligentne, pa tudi zelo občutljive, zato vaše življenje z njimi zagotovo ne bo enostavno.
Devica se je vedno pripravljena žrtvovati za višje dobro, kar v zakonu pride še kako prav. Vaše družinsko življenje bo v družbi device tako precej prijetno in prav nič razburkano, sploh zato, ker je devica izjemno organizirana in ima vedno vse pod nadzorom.
Končna razsodba
Devica je točno to, kar si želite pri ženi - vedno nudi oporo, je ljubeča in se z veseljem žrtvuje za dobrobit družine.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)
Če si želite varnosti in popolne zvestobe, tehtnica morda ni prava žena za vas. Je namreč izjemno privlačna in vedno obkrožena z občudovalci, zaradi česar se lahko počutite malce neprijetno. Obenem je tudi zelo seksualno, zapeljivo bitje - in če niste zelo samozavestni, boste morda občasno podvomili o njeni zvestobi. To seveda ne pomeni, da so tehtnice prešuštnice - vendar pa se ne bodo zelo trudile, da vas prepričajo o nasprotnem.
Tehtnice so kot rojene, da uživajo v luksuzu in udobju, želijo pa si noro, zanimivo in zabavno življenje - če za to ne morete poskrbeti, bodo kmalu izgubile interes za vas. Če zmorete to prenesti, vas čaka nepozabna avantura, če pa bi raje ostali znotraj varne cone, pa tehtnica morda ni prava oseba za vas.
Končna razsodba
Tehtnice niso ravno tisto, kar si predstavljamo pod pojmom popolne žene, a če ste dovolj samozavestni in drzni, vaju vseeno čaka popoln zakon.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)
Če si želite nekoga, ki zakon jemlje izjemno resno, se poročite s škorpijonko - pokazala vam bo pravi pomen besedice resno! Lahko ste prepričani, da se bo žrtvovala za srečo zakona in družine, vendar pa bo to imelo tudi svojo ceno. V zameno bo namreč zahtevala popolno občudovanje, spoštovanje in predanost. Če ji tega ne boste zmogli ponuditi, je bolje, da se ji ne približujete.
Škorpijonke so strastne in vedno polne energije, zato potrebujejo nekoga, ki jih je sposoben dohajati, saj jih bo le to osrečilo. Zelo malo možnosti je, da vas bo zapustila - prezira namreč površna razmerja in se, ko enkrat najde partnerja, ki ji je všeč, tega tudi drži. A če ne boste več zadovoljevali njenih potreb, ne bo oklevala, pač pa bo odkorakala stran brez pomisleka.
Končna razsodba
Da, definitivno si želite poročiti se s škorpijonko - a le, če ste glede zakona resni in če nameravate svojo boljšo polovico osrečevati do konca življenja.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)
Ste pripravljeni na življenje, ki ni nikdar dolgočasno? Potem se poročite s strelko, s katero bo prav vsak dan nadvse zanimiv. Vsekakor bo iskrena in prijetna žena, vendar pa ne bo trpela monotonije. Če ji ob vas življenje ne bo dovolj zanimivo, bo za zanimivo dogajanje poskrbela sama - a ne vedno na najbolj prijeten način. Prepiri in spogledovanje z drugimi moški sta povsem verjetna scenarija, zato se vsekakor potrudite, da ji nikoli ne bo dolgčas.
Pomembno je tudi, da ji pustite, da ohranja svojo svobodo - če vam to uspe, se bo v zvezi počutila odlično in bo uživala v prav vsaki sekundi. In nikoli vam ne bo treba skrbeti, da bi ostali sami na svetu - vedno vam bo nudila oporo in vas spodbujala, le poskrbite za to, da boste na njen obraz vedno znova narisali nasmeh.
Končna razsodba
Če ste pripravljeni potrpeti malce drame, je strelka zagotovo popolna žena za vas.


Vir: TOP SHOP spletne strani

LP Bučka
Smile

_________________
O tem, kaj človek v bistvu je,
ni treba v dvomu biti:
V dejanjih bistvo kaže se,
kjer se ne da ga skriti!
(Ljuba Žerovc)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Bucka
Administrator foruma


Pridružen/-a: 24.09. 2011, 17:48
Prispevkov: 25606
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: 16 Apr 2017 18:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom





Ljubezenski horoskop: april 2017

Oven 20. marec–19. april
Dobro veste, kaj hočete, pa tudi, kako boste to dosegli. Med vami bi zares težko našli takšno ovnico, ki bi sramežljivo skrivala svoj prodoren pogled, zato vas bodo v sobi, polni žensk, zagotovo prepoznali po najbolj drzni opravi. Zagotovo ste ena tistih, ki si bo v aprilu upala pokazati največ gole kože, v pozornosti, ki jo boste tako pritegnili, pa boste naravnost uživali. Zaradi močnega ega in neuklonljive samozavesti vam neupravičeno očitajo pomanjkanje socialnih veščin. Dokažite nasprotno!

Bik 19. april–20. maj
V zasebnih odnosih vam ne bo lahko, saj bo Mars vse do 20. aprila prehajal vaše znamenje in vas učil strpnosti, pravičnosti, sodelovanja. Že v začetku meseca lahko naplavi na dan neka pretekla partnerstva ali nerešena partnerska vprašanja, kljub temu pa boste ves april precej družabni in brezskrbni, zelo nagnjeni k spogledovanju, vendar ne navdušeni nad obveznostjo. Vašo pozornost bodo pritegnili ljudje, ki imajo močno razvito čustveno inteligenco, povrhu pa so še zelo privlačni.

Dvojčka 20. maj–21. junij
Čeprav boste morda pozabili na avanturo, pa ne boste mogli pozabiti, da ste privlačni in rojeni za ljubezen. Jupiter vas nagrajuje iz tehtnice, zato se boste zares razcveteli in privabljali poglede. Čas bo tudi idealen za poroko, če ste morda dvomili o tem koraku. Lep april vas čaka, zato se odpravite na razvajanje v dvoje, vikende pa bi lahko namenili zabavi. Ne pustite, da delo podre vzdušje v zasebnem življenju, ker bi to močno vplivalo tudi na odnos s partnerjem. Vse vas bo počakalo.

Rak 21. junij–22.julij
Vrniti razmerju strast ni vedno lahka naloga. Zato ne iščite tistega, česar nimate, ampak uživajte v tem, kar imate. Ne pozabite, da sta vedno potrebna dva, da se imate lahko lepo, zato se trudite v dvoje! Partnerstvo boste doživljali kot dolžnost, zato se boste zelo razveselili aprila, klicanja pomladi in vonja po svobodi. Resnično boste morali po dolgi zimi preveriti, kako privlačni ste še vedno, a če ste samski, se ne boste pustili hitro ujeti, ker ne boste imeli občutka, da je vse jasno.

Lev 22. julij–23. avgust
Samske čaka razpoloženjski preskok že v začetku aprila, kar bo imelo dolgotrajen vpliv, dovajalo bo dobro energijo in vztrajnost, s katero se boste zlahka odpovedali ljudem, ki vam pijejo kri. Nekaj trenja se bo v resnih razmerjih in poročenih pojavilo okoli velike noči, saj bodo obveznosti in pritisk okolice ohladili vašo strast. Potem bo ljubezensko življenje zapadlo v manjšo krizo, iz katere boste s pomočjo spolne privlačnosti, ki jo boste čutili do partnerja, izplavali konec meseca.

Devica 23. avgust–22. september
Ne računajte na to, da boste v ljubezni kaj lažje zadihali že v začetka aprila, saj se boste za vsako stvar morali zelo potruditi in sčasoma vam bo tega zadosti. Čeprav ni v vaši naravi, lahko prenehate biti potrpežljivi, ko bo treba, in naredite tako bliskovit rez, da ne bo nikomur nič jasno. Imeli boste več kot dovolj idej, kako preživljati čas v dvoje, le ta dvojina se vam bo kar naprej izmikala. Spremembe bodo neizbežne. Če ste že skupaj z nekom, se bosta pogrešala, ne da bi šla narazen.

Tehtnica 22. september–23. oktober
Kot da bi se nalašč obračali od ljubezni k delu, si časa zanjo ne boste pripravljeni vzeti vse do sredine aprila, ko bo pomlad že na vrhuncu. Če se boste še tako trudili, bo iskanje skupnega jezika s partnerjem en sam napor, ki se ga sčasoma ne boste hoteli niti lotevati, kar je za vas nezaslišano, a kaj, ko se s partnerjem ne bosta ne videla ne slišala. Strasti samskim ne bo manjkalo, vendar boste aprila ostali v ohlapni intimi. Naj se vam ne mudi, čeprav si želite resnega, trdnega partnerstva.

Škorpijon 23. oktober–22. november
Bežanje od rutine v partnerstvu vas kljub pozornosti, ki jo boste dobili drugje, ne bo zadovoljilo. Sprememba, ki jo potrebujete, je na poti. Ne želite si ravno rokenrola, zagotovo pa občutek varnosti, čeravno si ga znate ponuditi tudi sami, a ne bo tako zabavno. Pogosto boste imeli občutek, da se samo vi trudite za partnerstvo, da se trudite preveč, a ne znate drugače. Dovolj imate igric, ki se jih igrata s partnerjem, zato boste stvarem hoteli priti do dna, a ne pozabite – na koncu boste vi odločali.

Strelec 22. november–21. december
Ko boste znali ustreči partnerju in tudi povedati s čim vam lahko ustreže, se bo zveza poglobila. Ko boste dajali ljubezen, se bo ljubezen tudi vračala. Mogoče ne vedno takoj, a čez čas, zato tudi nasvet za samske: bodite vztrajni. Prav je, da se naučite ljubiti, kar pomeni, da ne pričakujete povračila. Naj vam trma ne prepreči, da bi se o svetu naučili nekaj novega. Še posebej samski pazite, da ne boste poskušali s seksualnostjo doseči cilja ter se nato spraševali, zakaj vas ne spoštujejo.

Kozorog 21. december–19. januar
Nekatere med vami bodo začele zanimati korenine in začeli boste raziskovati družinsko preteklost. Vaša kreativnost bo prekipevala in nasploh se boste počutili zelo pozitivno naravnani. Privoščite si malo razvajanja. Bodite v družbi otrok, saj vas bodo spravljali v dobro voljo in vas znali nasmejati. Če ste samski in boste imeli jasno izoblikovano predstavo o tem, kdo ste, boste privabili partnerja, ki bo imel izoblikovano lastno identiteto. Ne branite se komentarjev svojih prijateljev.

Vodnar 19. januar–18. februar
Če ste v svežem ljubezenskem razmerju, bo vajina ljubezen hitro napredovala, pazite pa, da ne boste ljubljeni osebi obljubljali nekaj, na kar še niste pripravljeni. Prehitra skupna vselitev bi vas lahko čustveno precej obremenila, zato se v resno partnerstvo podajajte počasneje. Če ste samski, se boste morali zelo potruditi, da osvojite osebo, v katero ste se zagledali, saj bo ta zelo izmuzljiva in malce neodločna glede vajinega odnosa. Aprila vas čustvena drama lahko stane lepega odnosa.

Ribi 18. februar–20. marec
So vaše želje v partnerstvu običajno v ozadju? Skupaj z vašo novo samozavestjo in aprilom se bo pojavila želja po večji enakopravnosti v odnosu. Bolj se boste posvetili občutkom in razmišljali o svoji vlogi v ljubezenskem odnosu. Če vas ta ne zadovoljuje, je mogoče, da se boste odločili za konec razmerja ali pa za temeljit pogovor s partnerjem. Ne odlašajte s povsem iskrenim priznanjem svojih občutij, saj boste le tako ljubljeni osebi dali možnost, da spremenita odnos.


Vir:
http://www.zenskisvet.si/zivljenjski-slog/ljubezenski-horoskop-april-2017.html

LP Bučka
Smile

_________________
O tem, kaj človek v bistvu je,
ni treba v dvomu biti:
V dejanjih bistvo kaže se,
kjer se ne da ga skriti!
(Ljuba Žerovc)


Nazadnje urejal/a Bucka 17 Apr 2017 19:08; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Bucka
Administrator foruma


Pridružen/-a: 24.09. 2011, 17:48
Prispevkov: 25606
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: 17 Apr 2017 18:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom





Znaki, ki se noro ljubijo

Privlačijo se tako močno, da ne morejo drug brez drugega in na koncu vedno končajo skupaj.
Osem znamenj, osem različnih značajev in osem oseb, ki so si usojene. Privlačijo se kot magneti ter se noro ljubijo. Poglejte, kateri so po horoskopu najboljši pari.


Oven in tehtnica

Med rojenimi v tem znaku je vedno močna privlačnost, saj so tako različni, da drug drugim zagotavljajo tisto, kar v življenju sami najbolj pogrešajo. Oven in tehtnica sta kot magneta z nasprotnima poloma, zato pogosto pristaneta v objemu drug drugega. Sicer se zaradi nepotrpežljivosti ovna lahko pojavi tudi kakšna težavica. Ovni običajno ne razmišljajo preveč, so impulzivni in vedno za akcijo, kar tehtnico lahko zmoti v tolikšni meri, da začne dvomiti o njuni ljubezen. Če pa znata omenjene razlike premostiti in poiskati prave kompromise ter če njuna zveza ne temelji le na fizični privlačnosti, lahko postane trdno razmerje.

Bik in škorpijon

Bik in škorpijon imata izjemno rada seks in prav ta kompatibilnost jima zagotavlja moči, da premostita vse druge razlike, ki se med njima porajajo. Oba imata izraženo potrebo po strastnih igricah, in če je v zvezi vse drugo tako, kot mora biti, nobeden ne občuti potrebe po tem, da bi varal. Zunaj postelje sta sicer manj kompatibilna, saj sta oba v enaki meri trmasta in ljubosumna. Bik se do partnerja vede kot do trofeje, škorpijon si bika lasti v emocionalnem smislu. Če se pojavijo težave na tem področju, potrebujeta veliko moči, da jih rešita. Njuna zveza je sicer zapolnjena s številnimi spori, na drugi strani pa je med njima ogromna privlačnost in lahko uspe, če vsak malce popusti ter pokaže razumevanje do partnerja.

Rak in kozorog

Astrologi menijo, da je prav to izvrstna kombinacija. Trmasti in ambiciozni kozorog se odlično dopolnjuje z malce sanjavim rakom. Sčasoma, ko najdeta skupni jezik, zlahka uskladita ritem v skupnem življenju. Oba sta varčna in previdna z denarjem, tako da na tem področju nesoglasij med njima večinoma ni. Prav tako sta oba skromna in znata poiskati zadovoljstvo v majhnih življenjskih radostih ter tako drug drugega vedno razveseljujeta in bogatita.

Lev in vodnar

Kralj živali lev se vodnarju ne more upreti. Vodnarjeva domišljija in nemirni duh leva navdušujeta, za vodnarja pa je najbolj privlačna levova karizma. Težave med njima se pojavijo, ker noben od njiju ne izpušča zlahka vajeti iz rok in ker leva najbolj zanima on sam, medtem ko vodnar rad raziskuje svet. A na srečo vodnar v levu najde dovolj zanimivega, da ga ta lahko zadrži ob sebi. Tako kot ob vsaki drugi kombinaciji različnih si značajev lahko ob primernih kompromisih in srednjih poteh tudi onadva osnujeta izjemno srečno zvezo.


Vir:
http://www.slovenskenovice.si/lifestyle/astro/znaki-ki-se-noro-ljubijo

LP Bučka
Smile

_________________
O tem, kaj človek v bistvu je,
ni treba v dvomu biti:
V dejanjih bistvo kaže se,
kjer se ne da ga skriti!
(Ljuba Žerovc)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Bucka
Administrator foruma


Pridružen/-a: 24.09. 2011, 17:48
Prispevkov: 25606
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: 18 Jul 2017 11:04    Naslov sporočila: Odgovori s citatom





Kaj nam o moških pove njihovo znamenje horoskopa

Je čudovit moški, ki ste ga pravkar spoznali, res pravi za vas?
Ali pa se morda v njem skrivajo tudi neprijetne lastnosti, zaradi katerih vajina zveza ne more uspeti?
Pa poglejmo, kaj o vašem moškem pravijo zvezde glede na njegovo znamenje horoskopa …



Kozorog (22. 12. – 20. 1.)
Dobre lastnosti
Kozoroge odlikujeta predvsem disciplina in veliko samokontrole, zaradi česar se lahko v njihovi bližini vedno nadejate preskrbljenega življenja. Veliko jim pomenita tudi tradicija in družinsko življenje – dobra novica, če si želite predvsem mirnega življenja v domačem kraju, slaba pa, če si v življenju želite veliko avantur in izkušanja novega.
Slabe lastnosti
Kozorogi znajo pogosto biti pokroviteljski in se obnašajo, kot da vedo prav vse, zaradi česar se boste včasih počutili manjvredno.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)
Dobre lastnosti
Vodnarji so samostojni in kreativni, zato vam v njihovi družbi ne bo prav nikoli dolgčas. Radi poskrbijo za dobrobit drugih, tako bližnjih kot tudi neznancev. To je vsekakor izjemna značajska lastnost, žal pa včasih tudi malce naporna za vas.
Slabe lastnosti
Vodnarjem z razkrivanjem čustev ne gre najbolje, zato se boste včasih počutili, kot da niste v pravem razmerju.

Ribi (19. 2. – 20. 3.)
Dobre lastnosti
Moški, rojeni v znamenju rib, so običajno bistri in iznajdljivi, kar pomeni, da bodo vedno znali poskrbeti, da vam bo v življenju dobro šlo. Privlačila vas bo tudi njihova nagnjenost k umetniškem ustvarjanju.
Slabe lastnosti
Ribe so preveč zaupljive in pogosto preveč pričakujejo od drugih, kar lahko občasno prinese težave v razmerju.

Oven (21. 3. – 20. 4.)
Dobre lastnosti
Ovni so znani po svoji odločnosti in entuziazmu, zaradi česar se nežnejšemu spolu običajno zdijo naravnost očarljivi. So tudi odkriti do sebe in drugih, kar je odlična lastnost za partnerja, s katerim si boste delili življenje.
Slabe lastnosti
Pogosto nihanje razpoloženja in nepremišljeno, impulzivno obnašanje sta lastnosti, zaradi katerih boste nad svojim ovnom najpogosteje razočarani.

Bik (21. 4. – 20. 5.)
Dobre lastnosti
Bike odlikuje predana in stabilna osebnost, zaradi česar so lahko idealni partnerji. Za razliko od večine drugih moških so biki tudi precej potrpežljivi, kar pomeni, da prav veliko prepirov v vajinem razmerju najbrž ne bo.
Slabe lastnosti
Posesivnost je edina močno izražena slaba lastnost pri bikih, s katero pa boste morali hitro opraviti, saj drugače v razmerju z njimi ne boste nikoli zares srečni.

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)
Dobre lastnosti
Dvojčki se hitro učijo in so izjemno prilagodljivi, kar sta odlični lastnosti v trenutkih, ko se bosta skupaj srečala s pomembnimi življenjskimi spremembami. Po naravi so nežni in ljubeči, zato se vam bo v razmerju z njimi lepo godilo, prav tako pa tudi vajinim morebitnim potomcem.
Slabe lastnosti
Dvojčki znajo včasih biti zelo neodločni in zmedeni, kar vas bo pogosto frustriralo in razjezilo do te mere, da boste sprožili velik prepir.

Rak (21. 6. – 22. 7.)
Dobre lastnosti
Zvestoba in čustvenost sta lastnosti, ki odlikujeta večino rakov, zato se boste z njimi zlahka povezali in to povezavo ohranili tudi skozi desetletja skupnega življenja.
Slabe lastnosti
Žal pa te lastnosti privabljajo tudi druge pripadnice ženskega spola, kar bo nečimrnemu raku zelo godilo, vi pa boste trpeli za ljubosumjem.

Lev (23. 7. – 22. 8.)
Dobre lastnosti
Levi so strastni in topli moški, zato se boste v njihovi družbi vedno počutili ljubljeni. Njihov smisel za humor vas bo spravljal v dobro voljo tudi v težkih trenutkih življenja.
Slabe lastnosti
Žal se levi včasih težko prilagodijo partnerki in več kot le včasih težko potrudijo, da je v razmerju vse tako, kot mora biti.

Devica (23. 8. – 22. 9.)
Dobre lastnosti
Moški, rojeni v znamenju device, so prijazni in delovni, zato ste lahko brez skrbi, da bodo dobro poskrbeli za družino. So tudi zelo zvesti partnerji, zato se vam nikoli ni trebi bati, da bi vas varali.
Slabe lastnosti
Včasih se preveč zakopljejo v delo, kar sicer prinaša številne finančne koristi, družinsko in družabno življenja pa zaradi tega pogosto trpi.

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)
Dobre lastnosti
Tehtnice so bistre in zelo dobro sodelujejo z drugimi ljudmi, kar pomeni, da bosta tudi v razmerju znala skupaj rešiti vse izzive, ki vama pridejo na pot. Radi preživljajo čas zunaj in odkrivajo nove stvari, zato vam v njihovi družbi ne bo prav pogosto dolgčas.
Slabe lastnosti
Ko pa vse ne gre po načrtih, se tehtnice rade sesujejo in prepustijo samopomilovanju. Takrat boste vajeti morali vzeti v svoje roke in sami poskrbeti, da se vajino razmerje spet dvigne na prejšnjo raven.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)
Dobre lastnosti
Škorpijoni so pogumni in strastni. Kaj to pomeni za vas? Da se boste lahko brezskrbno prepustili razvajanju odličnega ljubimca, ki bo zadovoljil vse vaše potrebe. Škorpijoni zelo cenijo tudi resnico, zato vam ne bodo prav pogosto lagali.
Slabe lastnosti
Njihovo resnicoljubje pa včasih prinaša tudi težave, saj pretirano ljubosumno reagirajo na vsako malenkost.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)
Dobre lastnosti
Radodarnost in izjemen smisel za humor sta tisti lastnosti, ki vas bosta pri strelcih najbolj osrečevali. Dobra novica je tudi, da izjemno radi potujejo, zato boste skupaj vedno odkrivali nova obzorja.
Slabe lastnosti
Strelci radi obljubijo več, kot lahko dejansko izpolnijo, zaradi česar boste večkrat razočarani, prav tako pa žal tudi vajini bližnji.

Vir: Dormeo spletne strani

LP Bučka
Smile

_________________
O tem, kaj človek v bistvu je,
ni treba v dvomu biti:
V dejanjih bistvo kaže se,
kjer se ne da ga skriti!
(Ljuba Žerovc)


Nazadnje urejal/a Bucka 12 Nov 2017 19:47; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Bucka
Administrator foruma


Pridružen/-a: 24.09. 2011, 17:48
Prispevkov: 25606
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: 04 Sep 2017 17:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom




Vaše horoskopsko znamenje razkriva
kakšne težave boste imeli v razmerju

Ali lahko vaše znamenje horoskopa res povzroča težave v vašem razmerju? Seveda jih lahko!
Znamenje horoskopa, v katerem ste rojeni, vpliva skoraj na vsa področja vašega življenja – razmerja niso nobena izjema!
Vas torej zanima, kako določeno vedenje, značilno za vaše znamenje, vpliva na vaše razmerje?



Kozorog (22. 12. – 20. 1.)
Nikoli ne znate biti pri miru, zato svoje dni vedno napolnite s številnimi aktivnostmi, kar pa povzroča, da razmerjem namenite premalo časa. Občasno SMS sporočilo (ne glede na to, kako seksi je) seveda razmerja ne bo prav dolgo držalo pokonci. Če želite ustvariti resno in trajno razmerje, boste morali manj časa posvečati službi.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)
Zelo cenite svojo zasebnost, zato neradi kažete svoja čustva v javnosti. Zaradi tega se vaši partnerji pogosto počutijo odrinjeno in ne dovolj cenjeno, vaša razmerja pa se zato hitro končajo. Majhne pozornosti vam lahko pomagajo najti večno ljubezen: držanje za roke, pogosto poljubljanje, izmenjavanje majhnih pozornosti, pošiljanje ljubečih sporočil …

Ribi (19. 2. – 20. 3.)
Jasno si predstavljate, kako bi naj vaše življenje potekalo, zato včasih preprosto pričakujete preveč. Vaš partner ne zna brati misli (in jih tudi nikoli ne bo znal), zato mu povejte, kaj čutite, namesto da izbruhnete, ko vam kaj ni prav. Sami ste odgovorni za uresničitev svojih sanj, zato tega bremena ne polagajte na svojega partnerja.

Oven (21. 3. – 20. 4.)
Ste zelo samostojna oseba, ki zelo ceni osebno svobodo, kar je sicer dobra stvar, vendar pa lahko žal povzroča tudi precej bolečine vašim partnerjem, ki se večkrat počutijo zapostavljeni. Bolj pogosto jih vključite v svoje dnevne aktivnosti, pa boste takoj občutili spremembo na boljše v razmerju: večjo čustveno povezanost.

Bik (21. 4. – 20. 5.)
Zelo ste odločni in dobro veste, kaj hočete v življenju doseči, vendar ima ta lastnost tudi svojo temno plat. Svoja razmerja največkrat sabotirate, še preden se dobro začnejo, saj svoje partnerje ves čas testirate, da vidite, če se lahko popolno vklopijo v vaše življenje. Ljubezen ni racionalna stvar, zato se ji boste morali enkrat za spremembo povsem prepustiti …

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)
Ste zelo previdni in preračunljivi, kar vam v življenju na splošno sicer dobro služi, vendar pa hkrati žal tudi uničuje vaša razmerja. Kako natanko? V razmerju skušate vedno imeti zasilni izhod, če gre kaj narobe, zato se mu nikoli zares ne prepustite. Seveda se boste včasih opekli, vendar do prave ljubezni ne boste nikoli prišli, če zares ne poskusite, kaj menite?

Rak (21. 6. – 22. 7.)
Ste večni sanjač, kar je sicer lahko tudi zelo dobra lastnost, vendar pa včasih zaradi tega zavračate realnost in raje živite v prijetnih iluzijah, kar povzroča, da svoja razmerja vidite drugačna, kot pa v resnici so. Pogosto narobe interpretirate znamenja, ki nakazujejo, da razmerju ne gre dobro, zato ste na koncu še bolj prizadeti. Poslušajte, kaj o razmerju pravi druga vpletena oseba, pa boste takoj izboljšali možnost, da se razmerje obdrži dlje časa.

Lev (23. 7. – 22. 8.)
Zaradi svoje samozavesti se drugim zdite izjemno privlačni, žal pa to svojo »moč« pogosto izrabljate v napačne namene, tako da manipulirate partnerje in jih prisilite, da počnejo reči, ki ustrezajo vam (in samo vam). Vaša razmerja so za vas tako krajši čas izjemno prijetna, nihče pa z vami ne zdrži zelo dolgo, saj ne želi živeti v vaši senci. Naučite se sklepati kompromise, če želite, da vaše naslednje razmerje uspe.

Devica (23. 8. – 22. 9.)
Zelo ste čustveni in hitro se navežete na ljudi, zato včasih spregledate znake, ki vam govorijo pomembne stvari o vašem razmerju. Če razmerje enostavno ne gre, ga ne morete na silo izboljšati. Naučite se odnehati, ko je to edina možnost, in bolje nadzorovati svoja čustva. Saj vendar ne želite preveč časa zapravljati za ljudi, ki ga nočejo zapravljati za vas, kajne?

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)
Vedno se trudite narediti dober vtis na ljudi v svojem življenju, vendar zaradi tega v svojih razmerjih niste nikoli povsem odkriti. Izogibanje konfliktom lahko na kratek rok odlično deluje, res je, vendar se boste morali prej ali slej odpreti in pokazati svoj pravi jaz, če boste želeli, da se razmerje razvije v nekaj resnega.

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)
Ste zelo strastna in impulzivna oseba, zardi česar naravnost blestite na začetku svojih razmerij. Ko pa pride čas, da se malce umirite in poglobite, pa se enostavno ne znati prilagoditi in čustvom dati prednosti pred fizičnimi potrebami. Zato vaša razmerja običajno izgorijo kar sama od sebe. Začeti se morate zavedati, da seks ni najbolj pomembna stvar v razmerju, pa boste takoj na pravi poti do prave ljubezni.

Strelec (23. 11. – 21. 12.)
Svoje življenje radi živite zelo svobodno, kar pogosto privlači druge ljudi. Žal pa vas je zaradi tega tudi težko ukrotiti, zato se vaša razmerja nikoli ne premaknejo iz začetne, raziskovalne faze, ko drug drugega testirata in spoznavata, v kaj globljega. Neodvisno življenje je prijetna stvar, vendar pa žal težko združljiva z resnim razmerjem.


Vir: Dormeo spletne strani

LP Bučka
Smile

_________________
O tem, kaj človek v bistvu je,
ni treba v dvomu biti:
V dejanjih bistvo kaže se,
kjer se ne da ga skriti!
(Ljuba Žerovc)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Bucka
Administrator foruma


Pridružen/-a: 24.09. 2011, 17:48
Prispevkov: 25606
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: 12 Nov 2017 19:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom





Kako vaše znamenje horoskopa vpliva na vaše razmerje?

Imate spet težave v razmerju? Morda sta s partnerjem pač nekompatibilna, čeprav je še precej bolj verjetno, da partner ne izpolnjuje vseh potreb, ki so zapisane globoko v vas. Vas zanima, kako vaše znamenje horoskopa vpliva na vaše razmerje?


Kozorog (22. 12. – 20. 1.)
V glavi imate jasen načrt, kako bi naj vaše življenje potekalo, zato ne želite izgubljati časa s poprečnimi stvarmi ali ljudmi. V svojem partnerju iščete racionalnost, ambicioznost in odgovornost – kadarkoli vas na teh področjih pusti na cedilu, ste takoj nesrečni.
Končna sodba
Vaša obsesija po popolnosti povzroča veliko pritiska pri vašem partnerju. Morda se res počutite, kot da vas vedno znova razočara, vendar ste v resnici vi tisti, ki zahtevate preveč.

Vodnar (21. 1. – 18. 2.)
Po vašem mnenju bi bil svet precej lepši brez obsedenosti z denarjem, zato sovražite večino stvari, ki se tičejo finančnega načrtovanja, to pa seveda pogosto povzroči trenja v vašem razmerju. Prav tako sovražite narcisizem, zato se vam upira prav vsako hvalisanje vašega partnerja.
Končna sodba
Vaše znamenje horoskopa v vas sili močna prepričanja, vendar morate vedeti, da je bistvo razmerij v sklepanju kompromisov!

Ribi (19. 2. – 20. 3.)
Veliko svojega časa namenite sanjarjenju o prihodnosti in stvareh, ki si jih želite imeti (kar samo po sebi seveda ni nič napačnega), vendar vas zlahka preveč zanese, zato potrebujete partnerja, ki vas lahko prizemlji in vas prepriča, da živite v sedanjosti.
Končna sodba
Stalno sanjarjenje o boljši prihodnosti v vas sicer budi optimizem, vendar pa hkrati nalaga tudi težko breme na pleča vašega partnerja, ki se mora neprenehoma boriti z vašimi številnimi idejami.

Oven (21. 3. – 20. 4.)
Posedujete močno voljo, hkrati pa znati poskrbeti, da pred drugimi izpadete kar najbolje. Zaradi tega ste najbrž tudi tako priljubljeni pri drugih, vendar se vaša razmerja pogosto hitro končajo.
Končna sodba
Ste precej dominantni, zato morda tudi mislite, da so lahko podredljivi ljudje najboljši partnerji za vas. Pa niso! Ob sebi namreč potrebujete prav tako močno osebo, ki vas bo venomer gnala naprej.

Bik (21. 4. – 20. 5.)
Včasih znate biti precej previdni in oklevajoči, zato tudi pričakujete, da razmerje napreduje počasi. Če se vaša simpatija ali partner pomembnih zadev loteva prehitro, vas zato takoj in popolnoma odbije.
Končna sodba
Velika tveganja v življenju sicer res skoraj nikoli niso dobra, vendar se moramo občasno vsi malce prepustiti toku življenja. Ljubezen je najboljša priložnost za to!

Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)
Večinoma ste zelo odprti glede svojih čustev, vendar jih ne znate izraziti ali obrazložiti na tak način, da bi vas drugi razumeli. Hkrati si vedno želite razburjenja, zato sovražite mirne večere pred domačo televizijo.
Končna sodba
Potrebujete partnerja, ki je potrpežljiv in ne preveč občutljiv, da bo lahko zdržal vse vaše emocionalne izbruhe. Prav tako mora biti pripravljen kadarkoli spakirati kovčke, da se z vami odpravi raziskovat širni svet.

Rak (21. 6. – 22. 7.)
Ste prav filmsko romantični, zato od partnerja pričakujete, da bo za vas pripravljen storiti prav vse. Občasni prepiri vas prav nič ne motijo, vendar jih mora na koncu koncev največkrat zgladiti vaš partner.
Končna sodba
Od razmerja pričakujete izjemno veliko (kar je popolnoma prav), vendar ne bo čisto nič narobe, če na razmerje začnete gledati še v kakšni drugi barvi kot pa le črno-belo.

Lev (23. 7. – 22. 8.)
Delovati znate umirjeno in ravno prav odsotno, da neznansko privlačite druge, ko vas spoznajo. Vendar pa ti dve vaši lastnosti v dolgotrajnem razmerju nista več privlačni, temveč predvsem naporni za vaše partnerje.
Končna sodba
Dobro veste, kaj si v življenju želite in kako lahko to dobite, vendar ne pozabite, da sta v vsakem razmerju dve osebi – večkrat morate pomisliti tudi na želje svojega partnerja!

Devica (23. 8. – 22. 9.)
Ko se ukvarjate z nečim, kar vam je blizu, ste izjemno osredotočeni, enako pa pričakujete tudi od svojega partnerja. V svojem življenju potrebujete nekoga, ki je zelo vešč tega, kar počne, saj si želite uspeha na vseh področjih življenja.
Končna sodba
Postajati vedno boljši je sicer dober cilj, vendar mora biti v življenju tudi čas za zabavo. Ne pozabite tega, ko boste naslednjič priganjali sebe in svojega partnerja do roba zmogljivosti …

Tehtnica (23. 9. – 23. 10.)
V razmerju želite dobiti prav vse – finančno stabilnost, varnost, emocionalno in telesno zadovoljitev … Čudovito za vas, vendar pa lahko s svojimi neskončnimi potrebami in zahtevami hitro utrudite partnerja, ki tako izgubi željo, da bi ostal v razmerju.
Končna sodba
Partnerju lahko ponudite veliko, res je, vendar pa še več pričakujete v zameno! Partner bo v razmerju sicer res morda vztrajal do konca vajinih dni, vendar bo verjetno pogosto nesrečen. Glede tega pa morate nekaj ukreniti prav vi …

Škorpijon (24. 10. – 22. 11.)
Vajeni ste, da živite, kakor vam je ljubo, zaradi česar ste tudi srečni in se veselite prihodnosti. Kaj pa vaš partner? Niti ne, saj tudi v razmerju pogosto živite, kot da bi bili še vedno samski.
Končna sodba
Niste ravno ustvarjeni za stabilna razmerja, vendar nihče ne pravi, da je to edina prava vrsta razmerij, ni res? Včasih je konstantno razburjenje še bolj izpolnjujoče!

Strelec (23. 11. – 21. 12.)
Svoboda in še več svobode! To je tisto, kar si v življenju želite (tudi v razmerju), zato potrebujete partnerja z enakim pogledom. Ljubosumje je za vas le teoretičen koncept, žal pa tudi popolna zvestoba.
Končna sodba
Usojeno vam je neobičajno razmerje, saj v klasičnem omejujočem razmerju najbrž ne boste nikoli zares srečni. Vendar pa bo takšno razmerje precej težje najti, kot si morda mislite.


Vir: Dormeo spletne strani

LP Bučka
Smile

_________________
O tem, kaj človek v bistvu je,
ni treba v dvomu biti:
V dejanjih bistvo kaže se,
kjer se ne da ga skriti!
(Ljuba Žerovc)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Bucka
Administrator foruma


Pridružen/-a: 24.09. 2011, 17:48
Prispevkov: 25606
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: 30 Jan 2018 13:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom




Najboljše novoletne zaobljube za vaše znamenje zodiaka

Ste letos povsem pozabili na novoletne zaobljube? Odlično – a sedaj si boste morda vseeno premislili. Zodiak namreč pravi, da obstajajo prave in napačne novoletne zaobljube, mi pa smo zvezde prosili, da nam zaupajo, katere so tiste, ki so prave za vas ... Ni še prepozno, da se odločite za spremembo in začnete leto v pravem duhu!

Kozorog – Postal/a bom bolj uravnotežen/a
Dragi kozorog, včasih ste lahko malce vročeglavi in zdi se, da le stežka najdete pravo ravnovesje med vsem, kar se dogaja v vašem življenju – vendar pa boste morali v letu 2018 storiti prav to. Svoj čas poskusite enakomerno razdeliti med delo in zabavo, vsake toliko časa malce preizkusite svoje meje, večino časa pa preživite znotraj svoje cone udobja, predvsem pa ne dovolite, da v vašem življenju obstaja le ena sama gonilna sila. Poiščite ravnovesje v vsem, kar počnete, saj bo vaše leto (pa tudi vaše življenje) tako postalo precej bolj enostavno.

Vodnar – Prepustil/a se bom toku
Saj vemo, dragi vodnar, niste preveč navajeni na to, da se preprosto prepustite dogodkom, vendar pa bo leto 2018 od vas zahtevalo prav to. No, vsaj če želite leto zaključiti tam, kamor spadate. Zvezde dobro vedo, kje je to, zato se morate le prepustiti toku, pustiti, da vas valovi odnesejo, in omogočiti usodi, da vam razkrije, kaj je za vas pripravila v tem letu. Obžalovali prav gotovo ne boste, saj vas bo nekaj povsem nepričakovanih dogodkov odpeljalo prav tja, kamor ste si že ves čas želeli ...

Ribi – Ohranjal/a bom svoj optimizem
Draga riba, saj veste, da se radi oklepate upanja, včasih celo brezupnega, a nikar ne pustite, da vas okolica spremeni v cinika. Res je, včasih ste malce naivni in ljudem preveč zaupate, a to še ne pomeni, da ljudje – vsaj večinoma – niso vredni vašega zaupanja. Uporabite svojo intuicijo, da ugotovite, katere stvari so vredne vaše pozornosti – in ko se odločite, ne dopustite, da kdo omaje vaš optimizem. V bistvu lahko naredite še korak dlje in s svojo neomejeno zalogo trdovratnega optimizma okužite še koga.

Oven – Poslušal/a bom, kaj mi pravi srce
Močna čustva so nekaj, kar dobro poznate, dragi oven, vendar pa niste navajeni poslušati, kaj vam gotovi srce. V letošnjem letu malce posnemajte vodna znamenja in več pozornosti namenite svoji intuiciji. Na začetku bo občutek malce čuden, vendar pa vam bo vse skupaj v letu 2018 prineslo ogromno dobrega, obljubimo. Zavedajte se, da stvari niso le črne in bele – vmes je namreč še veliko sivine!

Bik – V svoje življenje bom spustil/a več raznolikosti
Priznajmo si, včasih se malce preveč stežka sprijaznite s spremembami – s tem ni nič narobe, a če vsake toliko ne poskrbite za kak preobrat, lahko zamudite tudi veliko dobrega. Poskrbite, da boste svoje leto 2018 vsaj malce začinili – z novimi ljudmi, novimi izkušnjami, novimi hobiji, celo nova hrana bo dovolj. Saj vemo, radi imate svojo rutino, zato bodo spremembe od vas zahtevale nekaj časa in energije – a na koncu bo vsekakor vredno.

Dvojčka – Soočil/a se bom s svojimi strahovi in preizkusil/a svoje meje
Dragi dvojček, že res, da ste vse prej kot neprilagodljivi, vendar pa bi vseeno počasi lahko stopili iz svoje cone udobja, kaj pravite? Saj vemo, lažje je, da stvari ostanejo takšne kot doslej, vendar pa vam to na dolgi rok ne bo prav nič koristilo. Čas je, da globoko vdihnete, se soočite s svojimi strahovi, preizkusite svoje meje in postanete vse, kar lahko – 2018 je popolna priložnost, da ustvarite novo, še boljšo verzijo sebe. Saj vemo, da znate – in tudi vi veste!

Rak – Naučil/a se bom reči NE
Dragi rak, spadate med najbolj prijazna bitja na tem planetu, kar je seveda odlično – vendar pa to žal pomeni tudi, da vas ostali zlahka izkoriščajo. Zaradi svoje prijazne, ljubeče in skrbne narave včasih le stežka rečete ne in se postavite zase. A v letu 2018 bi morali storiti prav to. Vsake toliko časa sebe postavite na prvo mesto in ne imejte občutka krivde, če ne ustrežete prav vsem – življenje je vaše, zato je vaša tudi odločitev, komu boste namenili svoj čas.

Lev – Sledil/a bom svojim strastem
Dragi lev, ste oseba mnogih strasti, vendar pa ste se v zadnjih letih nekoliko polenili – brez skrbi, leto 2018 je popolna priložnost za spremembo. Imate namreč številne talente, zato je čas, da jih razvijete. Nehajte ponavljati iste stvari znova in znova – ste namreč pametna, samozavestna oseba, ki jo ponovitve prav dolgo ne bodo osrečevale. Letos se odpravite odkrivati nova obzorja – nikakor vam ne bo žal.

Devica – Ne bom dvomil/a vase
Vsaj ne toliko kot doslej, kajne? Krasna oseba ste, draga devica, vendar pa nenehno dvomite v sebe, zato boste le stežka postali vse, kar si želite. Da, saj vemo, da ste po naravi perfekcionist, kar včasih še dodatno zapleta stvari – a verjemite nam, tako blizu popolnosti, kot ste vi, je le malokdo. Letos se odločite, da ne boste dvomili vase, pač pa naredite korak naprej, bodite pogumni in zaupajte v svojo presojo. Ne nazadnje imate prav vse, kar potrebujete, da zavladate svetu.

Tehtnica – Zaupal/a bom svoji intuiciji
Draga tehtnica, čeprav je povsem naravno, da o vsem razmišljate malce preveč, je leto 2018 popoln čas, da začnete zaupati svoji intuiciji in svojim instinktom. Saj veste, da jih imate, nenehno jih slišite, vendar pa jim nekako kar ne morete slediti – skrbi vas, da morda niso pravilni. Nikakor ne pravimo, da bi morali slepo slediti prvi misli, ki vam pade na pamet – a predolgo razmišljanje o vsaki mali stvari je očitna izguba časa, zato bi morali s tem vsekakor zaključiti.

Škorpijon – Več bom mislil/a na druge
Nikakor ne pravimo, da ste sebični, dragi Škorpijon, a saj sami dobro veste, da se včasih malce preveč ukvarjate sami s seboj, zato pogosto pozabite na čustva in potrebe drugih. Brez skrbi, prav nič še ni izgubljenega – 2018 je namreč popolno leto, da se zberete in nekaj vrnete tudi svoji okolici. Zvezde bodo na vaši strani, zato boste zlahka storili pravo stvar – pa tudi vaša dobra dela bodo opažena s strani pravih ljudi, kar seveda nikakor ne bo vaša prva motivacija.

Strelec – Prepustil/a se bom dogodivščinam
Dragi strelec, svet bo v letu 2018 resnično vaš, le prvi korak morate narediti. Sedaj je pravi čas za dogodivščino vašega življenja, zato ne skrbite in se ne obotavljajte – pač pa le spakirajte in pojdite na pot. Ne pozabite, da mora imeti vaše popotovanje tudi cilj, zato nikar ne tavajte naokrog brez namena, pa naj bo to še tako zabavno. Razmislite o tem, kaj želite na svoji dogodivščini doseči, nato pa preprosto sledite namigom, ki vam jih daje vesolje.


Vir: Dormeo spletne strani

LP Bučka
Smile

_________________
O tem, kaj človek v bistvu je,
ni treba v dvomu biti:
V dejanjih bistvo kaže se,
kjer se ne da ga skriti!
(Ljuba Žerovc)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Bucka
Administrator foruma


Pridružen/-a: 24.09. 2011, 17:48
Prispevkov: 25606
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: 13 Mar 2018 10:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom




Kaj vam gre najbolj na živce glede na vaše znamenje horoskopa?

Katera je tista stvar, ki vam gre najbolj na živce in vam zagreni vaše dni, kadarkoli se srečate z njo?
Pa ste vedeli, da je morda povezana tudi z znamenjem, v katerem ste rojeni?
Pa poglejmo, kaj gre vam (ali vašim najbližjim) najbolj na živce glede na vaše znamenje horoskopa:


Kozorog – nesamostojni ljudje
Res je – vi in vaši kolegi kozorogi sovražite nesamostojne ljudi, tako v zasebnem kot tudi v poklicnem življenju. Najbrž je temu tako, ker ste vi radi izjemno neodvisni od drugih, zato preprosto ne razumete ljudi, ki se vedno zanašajo na to, da drugi opravijo delo namesto njih ali pa iskanje svoje sreče prepuščajo drugim. Če vaš partner v razmerju postane preveč nesamostojen, mu boste hitro pokazali vrata, ni res? Seveda!

Vodnar – neumnost
Vodnarji ste znani po tem, da imate zelo proaktiven in pragmatičen odnos to življenja – se strinjate? Zaradi tega težko prenesete ljudi, ki počnejo neumnosti oziroma pridejo do napačnih zaključkov zaradi pomanjkanja znanja ali izkušenj. Če bi bili vi šef sveta, bi ljudje vedno pomislili, preden spregovorijo oziroma nekaj storijo, ni res? Držimo pesti, da se vaši ideali nekega dne uresničijo …

Ribi – ozkogledi ljudje
Ljudje se razlikujemo po videzu, vedenju in mišljenju – in s tem ni prav nič narobe, kaj pravite? Vi in druge ribe se seveda strinjate, zato vas ozkogledi ljudje spravljajo ob živce. Morda tudi zaradi tega, ker stvari radi počnete na svoj način, pri tem pa ne marate, da bi vas kdo kritiziral? Če vas ljudje ne razumejo, je to njihov problem!

Oven - čakanje
Stvari radi opravite, takoj ko je to možno, kar ni nobeno presenečenje, saj ste vendar vedno učinkoviti oven! Ta vaša lastnost je seveda dobra, vendar pa ste zaradi nje tudi malce nestrpni do ljudi, ki si radi vzamejo čas, da v življenju kaj postorijo. Resnično upamo, da vam nikoli ne bo treba delati z lenimi ljudmi, saj bo vaše sodelovanje zagotovo polno konfliktov!

Bik – spremembe
Spremembe so naraven del naših življenj, pa vendar se z njimi včasih težko spopadate. Varnost in srečo namreč najdete v rutini, zato se ob velikih življenjskih spremembah počutite kar malce zgubljeni. Pa ne le pri velikih spremembah, saj vas včasih tudi majhne spremembe v vašem vsakodnevnem urniku spravljajo ob živce. Vsaj veste, kaj točno želite od življenja – večina ljudi se s tem nikakor ne more pohvaliti!

Dvojčka - dolgčas
Vi in vaši kolegi dvojčki ste pravi divjaki! Vedno nekaj počnete in vedno vas mora nekaj zanimati, zato vas rutina in brezdelje spravljata v izjemen obup. To je sicer dobro za vas, saj vedno poskrbite, da je vaše življenje zanimivo, včasih pa je žal lahko tudi slabo za vaše bližnje, saj se občasno počutijo, kot da vas ovirajo in so vam v breme.

Rak – vsiljivi ljudje
Svoja zasebnost visoko cenite, zato ni prav nobeno presenečenje dejstvo, da v vašem življenju ni prav veliko vsiljivih ljudi. Če jih srečate (in vsi jih žal pogosto!), se na njih takoj negativno odzovete in jih hitro odženete, ne da bi se sploh potrudili, da jih bolje spoznate. Njihova krivda, ni res? Seveda je, vendar pa vseeno morda ni najboljše, da jih le ignorirate – v obraz jim povejte, kaj vas moti, in jim dajte še eno priložnost, da postanejo del vašega življenja!

Lev – preveč čustveni ljudje
Seveda, dragi lev, tudi vi imate čustva, vendar jih večino časa obdržite zase, zato preprosto ne morete razumeti ljudi, ki svoje srce nosijo na dlani, in ljudi, ki burno odreagirajo na neprijetne stvari, ki se jim dogajajo v življenju. Ker ste močni in racionalni, vam gre takšno vedenje na živce – prav nič pa vam ne bi škodilo, če bi ga vsaj poskusili razumeti. Še posebej, ko gre za vaše bližnje …

Devica – slaba organizacija
Stvari se moramo lotiti na določen način, ni res? Seveda je, vsaj za vas, draga devica, saj izjemno sovražite neučinkovitost in z njo povezano tratenje časa ali denarja. Zaradi tega pri ljudeh, ki v svojem življenju nimajo reda, niste ravno priljubljeni – in seveda tudi obratno! Z njimi ste ves čas v konfliktih…pa kaj? Ste pa vsaj vedno odkriti do njih!

Tehtnica – nesposobni ljudje
Tehtnice večino stvari v življenju dobro opravite, saj vanje vložite veliko truda. Ravno zaradi tega tudi sovražite nesposobne ljudi. Če nekaj počnemo, to počnimo dobro, ni res? Kaj je vaša najhujša nočna mora? Prodajalci, ki svojih izdelkov ne poznajo dobro, in uradniki, ki nimajo pojma, kako rešiti vaš problem … Zagotovo si ne želimo biti v njihovih čevljih, ko se bodo srečali z vami!

Škorpijon - laži
Škorpijoni ste odkriti ljudje, saj preprosto ne vidite prav nobenega dobrega razloga, zakaj bi morali kaj prikrivati drugim, ni res? Odkritost je sicer zelo dobra lastnost, vendar pa ste zaradi nje tudi izjemno občutljivi do ljudi, ki se vedejo nekoliko drugače. V življenju ste odgnali že mnogo ljudi, ki so vas razočarali s svojo neodkritostjo, in zagotovo jih boste v prihodnosti še mnogo več …

Strelec - pričakovanja
Pričakovanja drugih ljudi vas vsakodnevno spravljajo ob živce – brez skrbi, niste edini, saj se podobno počutijo tudi drugi strelci. Pa ne zaradi tega, ker ne bi bili pripravljeni trdo delati ali biti na voljo bližnjemu, temveč zato, ker v življenju najbolj cenite osebno svobodo. Dobro za vas, vendar žal slabo za ljudi v vašem življenju. Vendar je življenje vaše, zato je tudi odločitev vaša! Je pa tudi res, da se morate naučiti bolje sprejemati posledice svojih odločitev …


Vir: Dormeo spletne strani

LP Bučka
Smile

_________________
O tem, kaj človek v bistvu je,
ni treba v dvomu biti:
V dejanjih bistvo kaže se,
kjer se ne da ga skriti!
(Ljuba Žerovc)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Bucka
Administrator foruma


Pridružen/-a: 24.09. 2011, 17:48
Prispevkov: 25606
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: 27 Mar 2018 21:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom




5 najbolj ukazovalnih znamenj horoskopa

Nekateri ljudje raje in bolj pogosto ukazujejo kot pa drugi – le zakaj je temu tako? Morda pa na to vpliva tudi znamenje horoskopa, v katerem smo rojeni … Vas zanima, katera znamenja horoskopa so najbolj nagnjena k ukazovanju?
Preden pa začnemo, morate še nekaj vedeti: ukazovalnost je sicer lahko za druge ljudi zelo neprijetna, vendar pa vse le ni negativno. Biti ukazovalen pomeni tudi, da veste, kaj si želite od življenja, in da stvari uredite bolj učinkovito kot večina drugih ljudi. Ukazovalni ljudje so tisti, zaradi katerih se na svetu zgodijo mnoge pozitivne spremembe. Nikoli torej ne pozabite, da ima prisotnost na seznamu najbolj ukazovalnih znamenj tudi svoje koristi … Bodite odločni še naprej!



5: Lev

Levi so znani po svoji odločnosti, zato niti ni presenetljivo, da so na seznamu najbolj ukazovalnih znamenj. Je pa res, da je njihova ukazovalnost precej mile oblike. Po osebnosti niti niso tako zelo zahtevni, vedo pa, da morajo biti odločni, če želijo, da jih drugi ljudje spoštujejo.

Kaj lahko pričakujete od leva?

Nič hujšega, le občasen prijateljski nasvet, ki pa v resnici ni nasvet, temveč zahteva. Večino časa pa je ukazovalnost levov bolj kot kaj drugega le rahlo zabavna, zato nikar ne skrbite, da vam bodo zares nadležni. Levi so sicer strogi šefi, zelo odkriti prijatelji in zahtevni partnerji, vendar pa z veseljem pokažejo hvaležnost, če z njimi ravnate spoštljivo.

Nivo ukazovalnosti na lestvici od 1 do 10

6 ob slabih dneh, 3 ali 4 ob dobrih. Ujemite jih na dober dan, pa se nimate česa bati!


4: Škorpijon

Škorpijoni na svet okoli vseh nas gledajo na poseben način, zato je njihova ukazovalnost posledica njihovega truda, da najdejo svoje mesto v tem norem svetu. Zelo so natančni in vedno želijo biti učinkoviti, zato ne prenesejo lenih in nesposobnih ljudi.

Kaj lahko pričakujete od škorpijona?

Sarkastične pripombe glede vaših slabosti so pogost pojav pri druženju s škorpijoni, vendar pa na vas nikoli ne bodo močno pritiskali, saj ne morejo prav dolgo gledati, da nekaj ni urejeno, zato bodo delo namesto vas opravili kar sami. Čeprav vam bo to pustilo več prostega časa, boste pa zagotovo izgubili njihovo spoštovanje. Zelo slab obet za napredovanje ali tisto tako željeno dovoljenje za divji vikend s prijatelji (ali prijateljicami) …
Nivo ukazovalnosti na lestvici od 1 do 10

7, če ne igrate po njihovih pravilih, in 4, če jih pozorno poslušate in jim prikimavate (oziroma se vsaj pretvarjate, da to počnete). Nič dramatičnega torej, nikar pa ne pojdite predaleč, saj boste to zagotovo obžalovali.


3: Ribi

Ljudje, rojeni v znamenju rib, so pogosto zelo inteligentni in iznajdljivi, zato jih v bistvu ne morete pretentati ali z njimi manipulirati. Skorajda lahko vidijo v vašo dušo, zato dobro vedo, kaj bi morali oziroma ne bi smeli početi. Tako vsaj sami mislijo …

Kaj lahko pričakujete od rib?

Njihova ukazovalnost sploh ni nevljudna ali intenzivna, je pa vsekakor vztrajna. Če riba izvoha, da niste storili nečesa, kar bi morali, vam bo neprestano dihala za ovratnik. Njihova pričakovanja boste nekaj časa sicer lahko uspešno ignorirali, počasi pa se boste zlomili pod njihovim pritiskom in jim ustregli, samo da se jih znebite. Bistro, kaj?

Nivo ukazovalnosti na lestvici od 1 do 10

Na začetku zgolj 4 ali 5, če pa kmalu ne ugodite njihovim zahtevam, lahko hitro naraste na zelo neprijetnih 8!


2: Devica

Na nesrečo vseh v njihovi bližini je ukazovalnost devic preprosto nesramna. Njihove osebnosti ne premorejo prav veliko potrpljenja, hkrati pa so zelo čustvene – kombinacija obojega včasih ustvari ukazovalne eksplozije zahtev, zamer in neprijetnih posledic v različnih oblikah. Popolno za ljudi, ki so preveč neodločni ali malce mazohistični, kaj pravite?

Kaj lahko pričakujete od device?

Skoraj vse, kar ste videli v svojih nočnih morah. Če se nekaj ne sklada z vizijo device, se pripravite na konstantno sitnarjenje, ki se včasih prelevi tudi v sovraštva polno kritiziranje, ki lahko popolnoma uniči vašo samozavest. Po drugi strani pa lahko pričakujete tudi veliko nagrad, če boste vsaj deloma storili, kar od vas devica pričakuje. Ključ do uspeha pri devicah je torej sklepanje kompromisov!

Nivo ukazovalnosti na lestvici od 1 do 10

Žal večino časa nekje med 7 in 8. Sprejmite jih takšne, kot so, ali pa zbežite daleč, daleč stran!


1: Tehtnica

Ukazovalnost tehtnice je najbolj strašljiva oblika ukazovalnosti – tiha ukazovalnost. Tehtnice vam ne bodo ukazovale neposredno, vas pa bodo kljub temu prisilile, da stvari naredite po njihovo z uporabo izjemno »kreativnih« metod. Zaradi tega so tehtnice izjemno učinkoviti voditelji, kar tudi pomeni, da običajno dobijo nagrado v zameno za svojo zahtevno osebnost – profesionalno uspešnost.

Kaj lahko pričakujete od tehnice?

Če ne razumete njihovih relativno nežnih potiskov v pravo smer (ali pa se preprosto odločite, da jih ignorirate), vas v naslednjih dneh ali tednih najbrž čaka tole: tiha maša, slaba volja, nespoštljivo vedenje, strogi in nepričakovani komentarji glede vašega videza/inteligence/sposobnosti in tudi fizična bolečina… Ne, ne, saj se šalimo. Glede fizične bolečine. Vse ostalo je res. Vso srečo! Morate pa seveda vedeti, da device v osnovi nimajo slabih namenov. So pa pripravljene storiti marsikaj, da se stvari uredijo, kot se morajo.

Nivo ukazovalnosti na lestvici od 1 do 10

Če storite, kar od vas pričakujejo, ne bi smele preseči 5 ali 6. Če pa ne, vam moramo žal povedati, da bo njihova ukazovalnost nevarno blizu 10.


Vir: Dormeo spletne strani

LP Bučka
Smile

_________________
O tem, kaj človek v bistvu je,
ni treba v dvomu biti:
V dejanjih bistvo kaže se,
kjer se ne da ga skriti!
(Ljuba Žerovc)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Bucka
Administrator foruma


Pridružen/-a: 24.09. 2011, 17:48
Prispevkov: 25606
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: 04 Jan 2020 19:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom




Katera znamenja horoskopa so največji prepirljivci

Milijoni ljudi po celem svetu se zanašajo na znamenje zodiaka in njegove značilnosti, da na podlagi tega načrtujejo svoj vsakdan, včasih pa tudi večje življenjske odločitve. Znano je tudi, da datum rojstva posameznika pogosto uporabljamo za odločanje in presojanje o njegovem karakterju in osebnosti.
In kakšne so značilnosti vašega znamenja?


Tehtnica
To so ljudje, ki jih resnično želite imeti za prijatelje. Tehtnice sovražijo prepire in so običajno pripravljene storiti prav vse, da bi preprečile spor ali vsaj umirile že obstoječ konflikt. V številnih primerih so pripravljene žrtvovati tudi svoje interese, da bi ohranile mir. Prav nič prijetno jim ni v obstoječih konfliktih in ničesar si ne želijo bolj kot pa harmonije znotraj svoje skupine ljudi.
Če se boste torej sprli s tehtnico, je precej verjetno, da ste vir težave kar vi sami.

Ribi
Osebe, rojene v tem znamenju, so prav tako ljubitelji miru in harmonije, zato je zelo verjetno, da se dobro razumejo s tehtnicami. Ribe sovražijo prepire, izogibajo pa se tudi opravljanju in nikoli se vam ni treba bati, da bodo kaj storile za vašim hrbtom – kar je žal pri nekaterih drugih znamenjih vse prepogosto.
Ribe se, če nekdo želi začeti spor z njimi, najpogosteje preprosto obrnejo in odidejo stran.

Bik
Biki so običajno zelo potrpežljivi in občutljivi za čustva drugih. To je morda vsaj delno posledica njihove osebne občutljivosti na kritike in posledične želje, da drugim prihranijo to bolečino, ki jo lahko prinesejo neprijazne besede ali neprijazna dejanja.
Biki so v glavnem tudi zelo radodarni in radi delijo z drugimi. A nikar ne mislite, da lahko zato pometate z njimi. Če prečkate mejo, vas bodo jasno in hitro postavili na svoje mesto.

Vodnar
Vodnarji verjetno spadajo med najprijetnejše in najprijaznejše ljudi, ki jih boste kadarkoli srečali, zato resnično nimajo tolerance do ljudi, ki so neprijazni do drugih. Vseeno so včasih lahko precej konfliktni – če začutijo, da se nekdo do njih ne obnaša lepo, ne bodo oklevali in se bodo hitro postavili zase.
Tisti, ki storijo to napako, da se z njimi poigravajo, bodo hitro začutili posledice svojega obnašanja.

Strelec
Čeprav ste verjetno dobili vtis, da so ti ljudje malce nepotrpežljivi in da so vedno na robu z živci, pa strelci vseeno ne dopuščajo, da bi se njihova čustva razvila v agresijo ali neprijaznost. Včasih se vam bodo morda zazdeli malce grobi, a to je le zato, ker sovražijo nepravičnost in zlorabo drugih ljudi.
A tudi v teh primerih se bo strelec raje izognil prepiru, kot pa da bi se prepustil obnašanju, ki ga smatra za napačnega.

Dvojčka
Dvojčki zlahka pustijo vtis, da so prijateljski, odprti in nadvse prijetni, kar v resnici tudi so, vendar pa je v dvojčkih tudi precej mračnih čustev.
Radi opravljajo in so za to aktivnost precej nadarjeni. Če se boste glede tega želeli z njimi soočiti, vedite, da je to lahko napaka – odvisno od vaše sposobnosti, da prenašate konfrontacijo.
Dvojčki namreč znajo narediti pravo sceno, ko jim razložite, da veste za njihovo opravljanje in širjenje govoric, te scene pa so lahko prav epske.

Rak
Kako dobro se razumete z rakom? Vrzite kovanec in ugotovite! Ti ljudje so namreč znani po izjemno spremenljivem razpoloženju, zato se nenehno premikajo od super prijazne volje do neverjetno neprijetne volje, odvisno od dneva – in včasih tudi ure. Včasih so zaradi svojega spremenljivega obnašanja lahko izjemno neprijetni, obenem pa so izjemno dobri v glajenju sporov s pomočjo številnih komplimentov, če so pri volji za to.
Če niso, pa jih raje pustite pri miru.

Lev
Levi pogosto delujejo skrivnostno, saj se prikazujejo kot izjemno prijazna in prisrčna bitja ter resnično čudoviti ljudje, po drugi strani pa se lahko v pravih okoliščinah hitro spremenijo v neustrašne zveri.
Bodite oprezni okoli njih, saj njihov bes iz njih resnično potegne tisto najslabše, kar lahko pripelje do izjemno neprijetnih, bolečih situacij, v katerih se izreče marsikaj, česar nikdar ni moč pozabiti.
Bodite pazljivi v njihovi družbi in se izogibajte konfliktom, če to le gre.

Devica
Ko se devica znajde v svoji ne najbolj prijetni verziji, nikar ne pričakujte, da bo pri tem tako direktna kot denimo lev. Žalitve in poniževanje so za devico prava umetnost, vendar pa bo vse skupaj dostavljeno z dobro odmerjenim komplimentom, da vas vrže iz ravnotežja.
Device imajo najraje klasičen pasivno–agresiven pristop h konfliktu, zato vas bodo njihove besede občasno pustite brez sape.

Oven
Ovni so povsem mogoče eni od najneprijetnejših ljudi, kar jih boste kadarkoli srečali, vendar pa sami sebe ne vidijo tako. Priznali bodo, da so lahko malce zlobni, če jih razjezite, to pa je tudi to. Zelo očitno si zatiskajo oči, saj so ovni znani po nepotrpežljivosti, agresivnosti in trdoglavosti, obenem pa so s svojim obnašanjem neredko še izjemno arogantni.
Za razliko od ostalih kažejo tudi nagnjenje k nezrelemu obnašanju, če si jim slučajno drznete omeniti njihovo neobičajno ravnanje z drugimi ljudmi.

Kozorog
Bodite oprezni v njihovi bližini, saj vam občasno nikakor ne bo jasno, kakšen je vaš odnos z njimi. Čeprav so kozorogi z drugimi ljudmi običajno zelo potrpežljivi, pa se lahko stvari hitro spremenijo – sprememba pa je vsakič odločna in intenzivna.
Morda spremembe ne boste niti pričakovali, saj kozorogi pri svojih konfliktih niso pretirano direktni, obenem pa se neredko zanašajo tudi na bolj pritlehne taktike, s pomočjo katerih se vam lahko maščujejo, kot so denimo širjenje govoric in obračanje drugih ljudi proti vas.

Škorpijon
Prav nič nenavadnega ni, da škorpijoni svoje znamenje predstavljajo tudi v resničnem življenju – vedno so namreč pripravljeni na napad.
Čeprav se običajno zavedate, s kakšno osebo imate opravka, pa bi vas lahko presenetilo, koliko časa in truda so škorpijoni pripravljeni vložiti, da vam vrnejo milo za drago.
Seveda se lahko z njimi tudi dobro razumete – vse dokler jih z nečim ne razjezite. Pomembno je le, da se zavedate, kaj pričakovati, če se znajdete na napačni strani. Zagotovo ne bo prav nič prijetno!


Vir: Dormeo spletne strani

LP Bučka
Smile

_________________
O tem, kaj človek v bistvu je,
ni treba v dvomu biti:
V dejanjih bistvo kaže se,
kjer se ne da ga skriti!
(Ljuba Žerovc)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Bucka
Administrator foruma


Pridružen/-a: 24.09. 2011, 17:48
Prispevkov: 25606
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: 02 Mar 2020 11:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom




Katera znamenja zodiaka spadajo med najslabše voznike?


Katera so tista znamenja zodiaka, ki se najslabše znajdejo za volanom? Ste med njimi tudi vi?
Malo za šalo, malo zares, statistike kažejo precej zanimive podatke.
Preverite, kdo so najslabši vozniki, kdo najboljši in kdo dobi največ kazni.


Ali se šalimo?

Morda malo – vendar pa statistike kažejo precej zanimive podatke. Eno od kanadskih podjetij, ki se ukvarja z avtomobilskimi zavarovanji, je namreč malce za šalo naredilo raziskavo o tem, katera znamenja spadajo med najslabše voznike glede na število zavarovalniških zahtevkov in kazni, ki so jih prejeli. A ko so dobili rezultate, so bili kar malce šokirani.
Analizirali so na sto tisoče voznikov v obdobju šestih let, tehtnice pa so bile med vsemi 12 znamenji zodiaka daleč najslabše.
Predstavniki zavarovalnice so razkrili, da niso pričakovali takšnih rezultatov. Nekatera znamenja so namreč vodila v številu povzročenih nesreč, druga v število dobljenih prometnih kazni, tretja pa so bila najbolj uspešna kar v kombinaciji obeh naštetih nespretnosti.

In kaj torej razkrivajo raziskave?

Tehtnice, ki so rojene v obdobju med 23. septembrom in 22. oktobrom, naj bi poosebljale harmonijo in ravnovesje – a to očitno ne drži, ko se usedejo za volan in pritisnejo na plin. Raziskave so namreč pokazale, da so tehtnice imele daleč največ prometnih nesreč med vsemi znamenji zodiaka, sledijo pa jim vodnarji in ovni.

In katera znamenja spadajo med najboljše voznike?

Načeloma so to levi, kar je precej presenetljivo, če upoštevamo, da imajo sicer močan ego in radi pokažejo svojo prevlado.
Sledijo jim dvojčki in raki.

Katera pa so tista znamenja, ki poberejo največ kazni?

Presenetljivo, a največ kazni dobijo ravno na prvi pogled mile in prestrašene ribe. Za njimi sicer ne zaostajajo veliko ovni, vodnarji in dvojčki.
Najmanj kazni pa dobijo strelci in device.

Če torej spadate med znamenja, ki jim za volanom ne kaže najbolje, ne bo nič narobe, če malce bolj popazite, če pa se vaše znamenje uvršča med spretnejše voznike, pa le poskrbite, da boste med njimi tudi ostali.
Pa srečno pot!


---------------
Vir: TOP SHOP spletne strani

LP Bučka
Smile

_________________
O tem, kaj človek v bistvu je,
ni treba v dvomu biti:
V dejanjih bistvo kaže se,
kjer se ne da ga skriti!
(Ljuba Žerovc)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Bucka
Administrator foruma


Pridružen/-a: 24.09. 2011, 17:48
Prispevkov: 25606
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: 12 Okt 2020 12:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom





Dekleta - ste sangvinik ali melanholik?


Če razdelimo vseh dvanajst različnih žensk zodiaka v dve skupini in izpostavimo temperament, imajo določene več lastnosti sangvinika, druge pa več lastnosti melanholika.


ŽENSKE ROJENE V ZNAMENJIH, KI IMAJO LASTNOSTI SANGVINIKA:

Pri ovnici, strelki, levinji, dvojčici, vodnarki in škorpijonki v večini stopi v ospredje sangvinik,
sicer pa je njihov temperament odvisen od trenutnih planetarnih vplivov in okolja.
Ta temperament je privlačen za druge, saj izžareva lahkotnost in vedrino, v sebi pa skriva tudi marsikatero oviro za razvoj osebnosti in medsebojnih odnosov. Poleg površnosti ta znamenja premorejo tudi premajhen interes za potrebe drugih ljudi.
Čeprav se hitro spoprijateljijo, običajno njihova prijateljstva niso globoka. Naloga, ki jih čaka, je tudi ta, da se pričnejo bolj iskreno zanimati za druge ljudi. Ta znamenja pa premorejo tudi številne dobre lastnosti. Vedno ustvarjajo dobre prve vtise. Ne dolgočasijo se, ker živijo v sedanjosti. Pripravljene so pomagati bolnim. Ni se jim težko vključiti v nove projekte. Izdihujejo in izžarevajo entuzijazem.
Slaba lastnost sangvinika je nepozornost. Vedno išče zaupanje in odobravanje. Išče izgovore za neodgovornost in neurejenost. Preveč pogosto govori o sebi ter pozablja obljube in obveznosti. To je netočna oseba, ki vedno zamuja in je včasih celo nedisciplinirana. Zgublja čas z govorjenjem, ko je treba delati. Pomanjkanje točno določenih ciljev, brez konkretne začrtane vizije.


Ovnica
... ves čas strmi k temu, da bi bila vredna zaupanja in tudi pod lupino je bolj sigurna v sebe, ter se trudi da bi razvila večjo samodisciplino v življenju.
Na vsako vprašanje ima običajno odgovor in prepričana je, da je zelo zabavna in družabna, v resnici pa nezavedno išče pozornost. Ženske, rojene v ovnu se rade izmikajo izzivom življenja tako, da ne prevzemajo dovolj odgovornosti.
Na ta način se skrivajo pred problemi. So večni otroci, zabavne, ljubke, a ne odrastejo. Pogosto jim povzročata težave tudi organiziranost in doslednost, ko je potrebno nekaj konkretno urediti. To ji gre zelo dobro zgolj v mislih in besedah, ne pa v dejanjih.

Levinja
... ima težavo da običajno ne razmisli preden spregovori. Njihova površnost je najbolj moteča v medsebojnih odnosih. Naredili bi jim krivico, če bi rekli, da so čustveno površne, a nagnjenost k temu je zagotovo prisotna. V množici malenkosti se zlahka izgubijo in pozabijo, kaj so pravzaprav želele.
Znane so tudi po tem, da mnogokrat spregovorijo, preden zadevo dobro premislijo in tako sprožijo nepremišljene opazke. Prisotni sta tudi energija vznemirjenosti in nemir, zato se težko ustalijo in umirijo. S težavo končajo začeto nalogo.
Hitre misli, menjavajoča se čustva, včasih tudi težave s koncentracijo so njihov pogost spremljevalec.
Zlahka jim kaj odvrne pozornost. Vse to pa ne more povsem zatreti njihove ustvarjalnosti, navdiha, idealizma in prijaznosti. Podijo se za srečo in zato ne uspejo urediti in umiriti svojega življenja.

Strelko
... lahko prepoznamo po njenih kretnjah, gibih in mimiki, po hitrem govoru in poseganju v besedo, po dotikanju sogovornika, po zanimivem pripovedovanju in glasnem smehu, po spreminjanju misli in navad ter po pozabljanju obljubljenega.
Njihov temperament je bolj ekstravertiran in optimistično naravnan. V njih je ogromno načrtov in običajno nič dejanj. Veljajo za simpatične in so prepričane, da jim bo uspelo, vendar če niso prisiljene, da se zberejo, umirijo, organizirajo in si zastavijo konkretne cilje, ne bodo nikoli izkoristile svojih potencialov.

Dvojčice
... premorejo ogromno sangviničnega temperamenta, zato jih odlikuje smisel za humor in nastopanje, radovednost, sproščenost in igrivost. Veliko in nemirno govorijo in če nastopi tišina, se počutijo nelagodno. Z ploho besed poskušajo skriti nemiren um. So izredno čustvene in impulzivne ženske. Ne poslušajo zbrano in umirjeno sogovornika, ker se jim ne zdi pomembno.
Imajo močno razvito ljubezen do oblačil ter zunanjega videza. V ljubezni smatrajo, da morajo dobiti ogromno dotikov, poljubov, objemov, skratka pozornosti. Če čutijo v mladosti, da jih starši ne sprejemajo dovolj, poskušajo najti nekoga, ki jih. To iskanje pa jih lahko pripelje v problematična razmerja.

Vodnarke
... se tudi najdejo v lastnostih sangvinika. Srečne in zadovoljne so, dokler se lahko zabavajo in jih imajo drugi radi, ter jih smatrajo kot zabavne.
Že od majhnega težijo k pozornosti in vedno se bi jim bilo treba posvečat. Radost občutijo običajno le takrat, ko čutijo da so ljubljene.
Življenje je za njih predstava, v kateri nastopajo in od svojega občinstva pričakujejo pozornost, odziv in pohvalo. Občutljive so na pohvale in če je tudi za malenkosti ne dobijo, se nehajo truditi.
Ne prenašajo nikakršne kritike in ignoriranja. Vsaka njihova misel in dejanje naj bi bila za bližnje nadvse pomembna. Od vseh najbolj potrebujejo izražanje naklonjenosti.

Škorpijonke
se intuitivno zavedajo, da same le stežka dokončajo začeto in zato potrebuje druge ljudi, ki jim njihove zamisli pomagajo uresničiti. V skupini ali družini so običajno tiste, ki znajo navdušiti in pritegniti druge k novi aktivnosti. Svoj čustveni odziv in razpoloženje zelo hitro spreminjajo. Premorejo veliko idej in se hitro znajdejo v različnih situacijah.
Njihova pozornost je na široko razprostrta, zato opazijo marsikaj in jih tudi veliko stvari navdihuje in vznemirja. To pa gre na račun globine in tudi ponotranjenosti.


ŽENSKE ROJENE V ZNAMENJIH, KI IMAJO LASTNOSTI MELANHONIKA:

So izredno čustveni ljudje, izredni misleci, izredno inteligentni
Tehtnice, rakice, ribice, device, bikice in kozoroginje ste rojene v znamenjih, ki se jih dotikajo lastnosti melanholika.
Ključne besede, s katerimi vas lahko opišemo so introvertiranost, pesimizem, urejenost, premišljenost, analitičnost, globina in občutljivost. Rade razmišljate v stilu, zakaj se ravno meni to dogaja, življenje je tako krivično do mene itd.
Pogosto vas preplavi občutek, da drugi niso dovolj dobri, da bi jim zaupale neko delo, zato ga raje opravite same. V tem lahko prepoznamo eno vaših najmočnejših hib in to je perfekcionizem.
Ta se lahko kaže na vseh področjih življenja. Od domačih del do službenih obveznosti. Seveda perfekcionizem pričakujete tudi od drugih.


Rakice
Ne govorite o svojih potrebah, ampak ste prepričane, da bodo drugi, če vas imajo resnično radi, sami ugotovili kaj vas muči.
Vzbujate občutek, da vam drugi ne stojijo ob strani. Kadar ste depresivne, hrepenite po rahločutnosti in ljubeči podpori, čeprav bi vam morda najraje rekli, naj se raje razvedrite in pozabite na skrbi. Potrebujete svoj lastni prostor, kjer lahko vzpostavite red.

Bikice
Iz tira vas vrže, če se kdo dotika vaših stvari. Dojemljivi bi morali biti do vaše emocionalne potrebe in nihče se ne sme norčevati iz vas. Prav tako kot sam prostor, potrebujete tudi prostor, kjer je tišina in si lahko opomorete od vseh ljudi, ki vas čez dan obkrožajo.
Čeprav imate red, niste vedno pripravljene povedati kaj bi rade, saj predpostavljate, da bodo ljudje opazili vašo prizadetost in razrešili problem, kajti same raje tiho trpite.

Tehtnice
Ste hkrati urejene in kreativne, saj vedno znova ustvarjate nove načine, kako biti čim lepše. Vaša pikolovska skrb za vse in vsakogar je osupljiva, vedno si izmišljate rešitve, ki naj bi prihranile čas in energijo pri stvareh, ki se ostalim članom družine nikakor ne zdijo problematične.
Hitro vas zmoti zmeda in nered, ter nagnjenje k temu, da skušate situacijo popraviti. Imate globoko zakoreninjeno potrebo, da veste kdaj in kako bi se naj kaj zgodilo.

Ribice
... ste nagnjene k temu, da svoje skrbi osredotočate na svoje zdravje in fizične bolečine. Okolico obveščate o vsaki svoji tudi najmanjši zaskrbljenosti, pogosto na zelo paničen in dramatičen način.
Spadate med najbolj ponotranjena in okolici tudi težko razumljena znamenja.
Nekatere, bolj umetniško usmerjene, lahko iz svojih globin pritegnete neverjetne misli in vprašanja. Vaše psihološko življenje je bogato, same ga lahko doživljajo tudi tragično ali pesimistično. Težko pozabljate prizadetosti in včasih tudi leta pestujete bolečino.

Za kozoroginje
... ni nič preprosto. Vse ima nek globlji pomen, ki ga želite najti. Pogosto za zaplete v okolju krivite sebe, da ste zakuhale situacijo, v kateri ste se znašle. Ste dober zaupnik, prijatelj ali terapevt, saj z enako pozornostjo kot vrtate po sebi, prisluhne tudi drugim in jim skušate svetovati na konstruktiven način.
Tudi tam, kjer se dela s številkami, tabelami in statistiko, lahko odlično izrazite svoje talente, natančnost, potrpežljivost in smisel za podrobnosti.
Te lastnosti pa so za družinski krog lahko zelo duhamorne. S preciznostjo melanholika lahko uničujete vzdušje sproščenosti in veselja v svojem domu. Brezhiben red v omarah, kuhinji, kopalnici je za vse ostale manj pomemben.

Device
... pogosto prezrete, da ima življenje tudi lepo, razigrano in simpatično plat. Skozi življenje in lekcije, ki vas doletijo, se učite zniževati merila, zase in za druge. Spoznanje, da v življenju stvari niso popolne v smislu njihovih pričakovanj, pa je tisti korak, ki vas lahko sprosti in prebudi večje zaupanje v življenje.


Vir:
https://cosmopolitan.metropolitan.si/seks-in-razmerja/zenske-rojene-v-teh-znamenjih-veljajo-za-izredno-inteligentne/

LP Bučka
Smile

_________________
O tem, kaj človek v bistvu je,
ni treba v dvomu biti:
V dejanjih bistvo kaže se,
kjer se ne da ga skriti!
(Ljuba Žerovc)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Bučkin kotek Seznam forumov -> Klepetalni kotiček Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Lavish phpBB Template by Skaidon.co.uk
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group